roskilde-large

Caseus søger bager

Bager søges til Roskildes førende Oste og Delikatessebutik.  De søger en hårdtarbejdende, effektiv og serviceminded bager i et barselsvikariat i foreløbig 12 måneder, timetallet vil variere fra uge til uge, svarende til en fuldtidsstilling. De ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere
Caseus søger bager

GUTZAG SWAP CLUB

GUTZAG SWAP CLUB
Ønsker du også at være med i en succes, hvor vi i fælleskab drives af passionen for spændende tøj og sko, hvor vi sammen minimere tøjspild og aktivt er med til at stoppe overforbrug af tøj, så er Gutzag Swap Club det helt rigtige sted for dig.

Læs mere

Vi passer på dig

Har du glemt mundbind, når du besøger Holte Vinlager Roskilde, får du et udleveret ved indgangen. Hvis du foretrækker at handle hjemmefra, kan du købe ind via deres hjemmeside. Her kan du gøre dine køb og vælge at få din bestilling LEVERET GRATIS I LOKALOMRÅDET.

Læs mere
Vi passer på dig

Gode tilbud hos Slagter Frimann

Gode tilbud hos Slagter Frimann
Slagter Frimann fejrer 41 års fødselsdag og har i den forbindelse, en lang række gode tilbud her i uge 45.

Læs mere

Roskilde matcher Parisaftalen

"Vi er rigtig glade for at komme med i det her fornemme selskab omkring vores klimaindsats. Der er ingen tvivl om, at vi får glæde af at trække på de store byers erfaringer, ligesom jeg tror, vi kan bidrage positivt til den globale udvikling blandt andet med vores viden om CO2-neutrale busser og energirigtig opvarmning via fjernvarme", siger borgmester Tomas Breddam.

Læs mere
Roskilde matcher Parisaftalen

TUREN GÅR TIL BARSELONA

TUREN GÅR TIL BARSELONA
Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, ikke blot ét men hele to debutalbum, en P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukfest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Læs mere

Rune Klan på ny tur i sit magiske univers

Rune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers - med noget på hjerte! Det sker i Roskilde Kongrescenter den 6. november. Bestil billetter via Gimle.

Læs mere
Rune Klan på ny tur i sit magiske univers

Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt