roskilde-large

Fortæl, hvor meget du bevæger dig!

Nu vil forskere på Syddansk Universitet i samarbejde med Roskilde Kommune undersøge, hvor meget vi bevæger os, og hvad der motiverer os til at komme ud over dørtrinnet. Den viden er nemlig forudsætningen for, at flere kan få et mere aktivt liv. Derfor får ca. hver tiende voksen over 15 år i Roskilde Kommune snart et spørgeskema i deres e-Boks fra projektet 'Danmark i Bevægelse'. Hvis du er en af de heldige, der får skemaet tilsendt, kan du vinde 10.000 kr. skattefrit, hvis du svarer.

Læs mere
Fortæl, hvor meget du bevæger dig!

Jagten på den danske neandertaler er sat ind

Jagten på den danske neandertaler er sat ind
Arkæologer fra Roskilde Museum og Nationalmuseet har ledt efter neandertalere ved Ejby Klint de sidste seks uger. Deres mål er at finde svaret på en af de største historiske gåder. Hvem var de første mennesker i Danmark? Nu kan publikum se resultatet på Nationalmuseet.

Læs mere

Sing Sing Sing på Gimle

A Good Night Out lover de syv musikalske legekammerater, der lægger vejen forbi Gimle. ”Det er ikke med vilje”, siger Sing Sing Sing selv om det faktum, at de år fejrer 10 års musikalsk fællesskab. Men den er go’ nok … konstellationen, der egentlig begyndte ’for sjov’, er blevet en god vane for bandet. Heldigvis.

Læs mere
Sing Sing Sing på Gimle

Wafande!

Wafande på Gimle
Den strålende personlighed med den enestående stemme spiller en af sine sidste livekoncerter på Gimle. Med kæmpehits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter.

Læs mere

Uffe Lorenzen akustisk

Når Uffe Lorenzen gæster Gimle torsdag d. 22. oktober på sin Magisk Realisme-tour, er der mulighed for at opleve sangene fra det spritnye album i nedbarberede, akustiske versioner.

Læs mere
Uffe Lorenzen akustisk på Gimle

Sid med corona-afstand

Sid med corona-afstand
Eux-elever på grundforløb 1 på Roskilde Tekniske Skole har over to uger været i gang med en bygge- og designproces. Opgaven bestod i at lave corona-venlige siddemøbler til Musicon-bydelen. Dommerkomitéen bestod af borgmester Tomas Breddam, formand for Plan- og Teknikudvalget, Jens Børsting, uddannelseschef Kirsten Bach og områdeleder Kim Heigren fra Roskilde Tekniske Skole.

Læs mere

Slagter Frimann modtager erhvervspris

"At modtage prisen er en stor anerkendelse. Man kan sige, at det er et skulderklap til alle medarbejderne, der yder en stor indsats hver dag. Samtidig ser vi også prisen som en bekræftelse af vores måde at drive slagterforretning på, hvor vi værner om de gode og lokale råvarer," siger Palle Christensen, der er slagtermester og indehaver af Slagter Frimann.

Læs mere
Slagter Frimann modtager erhvervspris

Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt