roskilde-large

Kommunens bygninger kan bruges bedre

Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget ser muligheder for at optimere frem for at bygge nyt. Udvalget har netop haft en rapport om udnyttelse af faciliteter i Roskilde Kommune på dagsordenen. Rapporten samkører data fra kameraer i de forskellige faciliteter og kommunens bookingsystem. De data, der hentes ud af kameraerne, er slørede, og det er ikke muligt at identificere personer på billederne.

Læs mere
Kommunens bygninger kan bruges bedre

Kursus i filosofisk lederskab

Kursus i filosofisk lederskab
ZTRONG blev kontaktet af Advokurser / Blueprint Learning - om de havde interesse i at udarbejde et kursus. Det blev et JA, og kurset hedder:
Protreptik -Det filosofiske lederskab

Læs mere

Nye ældreboliger ændres, så de ikke generer

”Efter de seneste borgermøde har vi besluttet at ændre på kravet til bygningerne. Et flertal i udvalget foreslår, at der ikke må være 3, men højest 2 etager i den bygning, der kommer til at ligge nordligst i byggefelt 1. Det betyder, at det helt sikkert ikke kommer til at skygge på altanerne i Neergaardsparken. Samtidig må der ikke være vinduer, som vender mod Neergaardsparken, og endelig må der heller ikke sættes lys op, der blænder over mod nabobygningerne”, forklarer formand for Plan- og Teknikudvalget, Claus Larsen.

Læs mere
Nye ældreboliger ændres, så de ikke generer

Raadhuskælderens påskefrokost

Raadhuskælderens påskefrokost
Nyd påskefrokosten på Raadhuskælderen fra dem 12. marts til 30. marts. Du kan få et overblik af deres frokostanretning her. BEMÆRK De har åbnet SKÆRTORSDAG & LANGFREDAG.

Læs mere

Mekaniker / arbejdsmand til værksted søges!

Tumlinghøj Auto søger med lys og lygte en ekstra til værkstedet - er det dig de leder efter eller kender du en?

Læs mere
Mekaniker / arbejdsmand til værksted søges!

Roskilde får 200 el-bycykler

Roskilde får 200 el-bycykler
Aftalen om elcyklerne koster ikke Roskilde Kommune noget. Samtidig skal Bolt dagligt overvåge udlejningscyklerne og sikre, at de kun placeres inden for de områder, der er besluttet, så de ikke generer andre, når de er parkeret. Cyklerne får udskiftelige batterier, så de ikke skal hentes og oplades hver aften. Udskiftning af batterier sker, hvor elcyklen er parkeret med brug af en ladcykel eller en elbil.

Læs mere

Forårsopvisning i Roskilde 2024

Glæd dig til flotte rytmiske serier, imponerende spring, efterskolernes spændende opvisninger, farverige dragter, de første vejrmøller og de rutinerede vimpler. Som tilskuer kommer du til at opleve gymnastik, glæde og fællesskab.

Læs mere
Forårsopvisning i Roskilde 2024

Politirapporten fra 2024-02-26

Politirapporten fra 2024-02-26
Kl. 15.27 anmeldte en restaurant på Ros Torv, at de natten til mandag havde haft indbrud på lageret, hvor der var stjålet drikkevarer. Der blev i alt stjålet 10 øl-fustager af forskellige ølmærker, seks rammer dåse sodavand, to kasser Sommersby, 2½ kasser flaskeøl og fire kulsyreflasker. Politiet optog rapport i sagen og hører gerne fra vidner som har bemærket personer eller køretøjer omkring Ros Torv natten mellem søndag og mandag. Ring på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Læs mere

Jakobskirken søger frivilligkoordinator

Stillingen er en to-årig projektstilling på deltid med fokus på primært at arbejde med kirkens kontaktflade til de 24-45-årige med og uden børn. Ansøgningsfrist: 4 april 2024.

Læs mere
Jakobskirken søger frivilligkoordinator

Tog min egen medicin

Tog min egen medicin
Jeg hedder Cathrine Ryge, og jeg har selv gennemgået en brystoperation. Første gang i 2010 (mastektomi) og igen i 2011 (rekonstruktion DIEP-lap). Som enlig mor var det afgørende for mig at finde styrken og roen til at overvinde sygdommen. Derfor valgte jeg både før og efter operationerne at opsøge kranio sakral terapeuter og healere. Mit nervesystem var overbelastet af frygt og angst, og jeg havde brug for hjælp til at berolige det. Jeg havde brug for hjælp til at løsne op for arvævet og til at føle mig tilpas i mit nye udseende.

Læs mere

Gå en tur for mennesker, som rammes af katastrofer verden over

I 2024 samler Folkekirkens Nødhjælp ind til mennesker, som rammes af katastrofer. Af krig, konflikter og klimaforandringerne, der får større og større konsekvenser. Det er nemt og hyggeligt at være med som indsamler. Kom forbi Konventhuset fra kl. 10 søndag formiddag, hvor et hold af frivillige og medlemmer fra menighedsrådet sidder klar med indsamlingsbøsser, ruter og hjælp til at komme i gang.

Læs mere
Gå en tur for mennesker, som rammes af katastrofer verden over

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt