roskilde-large

Tilbud i vinterferien uge 7 og 8

Få 3 behandlinger for kun 1500 kr., under forudsætning af, at alle 3 behandlinger anvendes inden for en kort tidsramme! Book den første behandling i enten uge 7 eller 8, og de sidste 2 behandlinger skal være afsluttet inden den 1. april 2024. HVORFOR SKAL DU OVERVEJE DETTE? Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en dybdegående behandling, der når helt ind på celleplan og aktiverer kroppens naturlige selvhelbredende kræfter. Bindevævet løsner op, og gennem den blide behandling og samarbejdet med centralnervesystemet rettes ubalancer og spændinger i kroppen frigøres.

Læs mere
Tilbud i vinterferien uge 7 og 8

Alt det gode til hjemmets stue

En sofa kan ikke handles på nettet. Man kan ikke læse sig til, hvilken siddekomfort man får med de forskellige typer. En sofa skal ”prøves på egen krop”; man skal sidde og ligge i den, før man beslutter sig for et køb. Hos Læderland Roskilde får du god vejledning, i hvilke møbler der passer til dit behov.

Læs mere
Alt det gode til hjemmets stue

LYSFEST 2024

I løbet af Lysfesten bliver Kulturstrøget lyst op af lysinstallationer, der er events på institutionerne langs Kulturstrøget (Byens Hus, Domkirken, Palæfløjen, Roskilde Museum, Kreativt Hus for Børn, Roskilde Kloster og Roskilde Bibliotek).

Læs mere
LYSFEST 2024

Se Venedig og dø

Se Venedig og dø
I SE VENEDIG OG DØ kan I se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70’erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Lene Nørrelykke m.fl. give den fuld gas i alle de store sange.

Læs mere

Klassiker med lattergaranti

Figaros, som netop i 2024 fejrer 20 års jubilæum, har efterhånden slået sit ry fast som hele landets leverandør af forestillinger med komik, musik, parodi og kendte hits fra opera, operette og musical. Samme hold skabte succesforestillingen ”De tre musketerer”, der bragte latter og musik ud i hele landet i sidste sæson. Nu har I chancen for at opleve forestillingen, fredag d. 9. februar 2024 kl. 19.30.

Læs mere
Klassiker med lattergaranti

Pædagog søges til specialiseret døgntilbud i Roskilde

Pædagog søges til specialiseret døgntilbud i Roskilde
De tilbyder beboerne en struktureret, forudsigelig og rehabiliterende socialpædagogisk indsats med fokus på den enkeltes recovery-proces. De støtter beboerne til en aktiv hverdag med fokus på trivsel, selvstændighed og udvikling, for at de på bedste vis kommer videre i eget liv og i egen bolig inden for et halvt år til to år. De lægger vægt på at tilbyde beboerne et helhedsorienteret og individuelt tilrettelagt forløb. Ansøgningsfrist: Den 31. januar 2024.

Læs mere

Statussalg: Sparkling Tea!

Da dette er et fantastisk alternativ til champagne, er det også den ideelle drik til enhver festlig lejlighed, hvor procenterne ikke skal spille den dominerende rolle. Prøv Sparkling Tea i seks smagfulde varianter; tre flotte versioner med blot 5% alkohol samt tre imponerende alkoholfrie udgaver.

Læs mere
Statussalg: Sparkling Tea!

Bliv partner med Dit Roskilde – og styrk dit salg

Bliv partner med Dit Roskilde – og styrk dit salg
Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med Dit Roskilde den ideelle løsning. Se de forskellige muligheder her.

Læs mere

Boserupgård Naturcenter bliver en trædesten til oplevelser for børn og voksne i skoven

Naturstyrelsen støtter med 500.000 kr., mens Roskilde Kommune medfinansierer projektet med 3 mio. kr. de næste tre år. Nye faciliteter vil skyde frem de kommende år og give udeskoleundervisningen et nøk op. Udover at elever og børn fra kommunens skoler og dagtilbud vil få bedre faciliteter til undervisning i skoven, kommer alle skovens gæster, byens borgere og mange lokale foreninger også til at få gavn af de nye rammer.

Læs mere
Boserupgård Naturcenter bliver en trædesten til oplevelser for børn og voksne i skoven

Ny folder samler de bedste tips til at undgå digital svindel for dig og dine nærmeste

Ny folder samler de bedste tips til at undgå digital svindel for dig og dine nærmeste
Digitaliseringsstyrelsen har sammen med Ældre Sagen og en række parter lanceret en folder med gode råd til, hvordan du undgår at blive snydt digitalt samt hjælp til, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude for dig eller dine nærmeste. Find den her.

Læs mere

Et stærkt ledernetværk

Savner du inspiration, fællesskab, netværk og faglig fordybelse? Et fællesskab, hvor du kan holde dine kompetencer ved lige og blive endnu dygtigere? Deltag i et stærkt ledernetværk med andre indsigtsfulde ledere, som er uddannet protreptikere, og andre ledere med interesse for filosofi og protreptik.

Læs mere
Et stærkt ledernetværk

Nyt samarbejde mellem politi og brandvæsen kan redde liv i kritiske situationer

Midt- og Vestsjællands Politi har sammen med Roskilde Brandvæsen indledt et samarbejde, som kan komme til at gøre en stor forskel ved fremtidige redningsindsatser i alvorlige situationer. Konceptet kaldes SIKS, som står for Særlig Indsats i Kritiske Situationer. Hovedstadens Beredskab har allerede indført den særlige arbejdsform, der bl.a. blev brugt i forbindelse med skyderiet i shoppingcentret Fields forrige sommer. Nu er aftalen også faldet på plads i Roskilde.

Læs mere
Nyt samarbejde mellem politi og brandvæsen kan redde liv i kritiske situationer

Politirapporten

Kl. 04.19 modtog politiet en anmeldelse om vold. En 36-årig mand var blevet overfaldet. Voldsmanden havde slået og sparket ud efter flere forskellige personer. Den 36-årige mand havde forsøgt at tage et billede af voldsmanden, hvilket fik gerningsmanden til at slå den 36-årige i ansigtet, hvilket medførte, at den 36-årige faldt omkuld. Gerningsmanden tildelte derefter den 36-årige et spark i ansigtet og forlod derefter stedet. Ved hjælp af vidner på stedet samt overvågningskameraer lykkedes det politiet at identificere voldsmanden, en 25-årig mand fra Hedehusene, som kl. 05.26 blev anholdt og sigtet for vold på en adresse i Hedehusene.

Læs mere
Politirapporten

FINULIG FORESTILLING OM FRYGT

Lise Lauenblad og Marianne Søndergaard er på scenen i et par storblomstrede pyjamasser. Deres humor, sårbarhed og ironiske distance giver stemme til frygten, som italesættes som en helt almindelig følelse. Den skal frem i lyset med latteren som medspiller i modsætning til SoMe og happy-go-lucky-kulturen. Forestillingens motto er, at jo mørkere bagtæppet er, desto større kan det komiske potentiale udfolde sig. Atter en gang viser teatret, hvor vigtigt det er, at vi kan tale sammen om de svære følelser i livet. Distancen og humoren hjælper os til at se frygten i øjnene.

Læs mere
FINULIG FORESTILLING OM FRYGT

Sankt Hans får mødested til outdoor aktiviteter

Baggrunden for projektet er, at danske børn og unge er langt mindre i naturen end tidligere generationer. Det gør sig i høj grad gældende for børn i byerne, der har længere til større naturområder. I Roskilde bliver der indrettet en friluftspavillon i den tidligere varmecentral på Sankt Hans (bygningen med den store skorsten).

Læs mere
Sankt Hans får mødested til outdoor aktiviteter

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt