roskilde-large

Læserbrev

Jørgit Wesselhoff fra Roskilde skriver: Salt virker kun så længe der ikke er meget hård frost. Er det p.g.a. kloarkerne man ikke bruger det ? Hvis man gerne vil undgå bilen eller bussen (som måske er kørt fast) kan man gå, men det er så mega glat, også omkring, til og fra Roskilde station. Grus er forøvrigt bedre for miljøet og dyrelivet end salt. Det var bare en tanke og et spørgsmål! Vi siger tak til Jørgit for hans spørgsmål og giver den videre til jer læsere: Hvad tænker I?

Læs mere
Læserbrev

Nærmest fri - Nyt gribende foredrag med Daniel Rye

Nærmest fri - Nyt gribende foredrag med Daniel Rye
Nyt gribende foredrag med Daniel Rye. Oplev ham den 17 januar 2024, når han gæster Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Læs mere

Hvid januar?

Det er dog vanskeligt at holde fingrene fra de smagfulde vine, men heldigvis er man kommet langt med udviklingen af alkoholfrie alternativer, så vinoplevelsen ikke helt forsvinder! Har du sat dig for en hvid januar i år, eller kender du blot nogen, som ikke nyder alkohol – så prøv kræfter med disse spændende alternativer fra Holte Vinlager Roskilde.

Læs mere
Hvid januar?

Dronning Margrethes Vej får nu cykelstier

Dronning Margrethes Vej får nu cykelstier
Kommunen starter arbejdet med stykket fra Sankt Peders Stræde til Frederiksborgvej. Derfor vil denne strækning være spærret for gennemkørende trafik fra den 15. januar til ca. 1. maj. Fra ca. 1 maj bliver der yderligere taget fat på stykket fra biblioteket til Sankt Peders Stræde. Fra det tidspunkt og frem til sommer vil hele strækningen fra biblioteket til Frederiksborgvej være spærret. Gående kan komme frem hele tiden. Bus 201A bliver omlagt via Frederiksborgvej og Kong Valdemars Vej i hele perioden. Biler kan fra den 15. januar til ca. 1. maj køre via Sankt Peders Stræde, Sankt Ols Stræde og Munkebro (ensretningen ændres på Sankt Ols Stræde).

Læs mere

Isen er ikke sikker nogen steder

Du må KUN gå ud på isen, når skiltet "Færdsel på isen er tilladt" er sat op og kun på de søer, hvor skiltene står. Mange søer - og Roskilde Fjord - åbnes aldrig for færdsel, fordi isen af forskellige grunde ikke kan blive sikker. Ved disse søer skilter Roskilde Kommune ikke, så det er altid forbudt at gå ud på isen.

Læs mere
Isen er ikke sikker nogen steder

Når snevejret rammer byen

Når snevejret rammer byen
Karsten A. Krabbe har indsendt disse billeder til redaktionen med teksten: Utrolig dårlig snerydning i Roskilde. Billederne er taget den 5 januar 2024. Har du taget et billede af vintervejret i Roskilde og omegn, er du velkommen til at indsende det til ✉ redaktion@dit-roskilde.dk.

Læs mere

Toner fra himlen

Brug din stemme til at få kontakt med Tonen fra Himlen. I synger sammen og skaber et kraftfuldt og meditativt lydunivers, når 'Tonen fra Himlen' fører dig ind i en oplevelse af enhed, hvor du oplades og får adgang til healende livskraft. Det sker den 16 januar 2024 i Byens hus - Roskilde.

Læs mere
Toner fra himlen

Efterlad aldrig din hund i en kold bil

Efterlad aldrig din hund i en kold bil
Når temperaturen falder til frysepunktet, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på sit kæledyr, hvis de efterlades i en bil. Kulden kan nemlig gå hårdt ud over dyrene og få ubehagelige konsekvenser. En opgørelse fra Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 viser, at 52 personer henvendte sig i 2023, fordi de var bekymrede for en hund, der var efterladt i en kold bil.

Læs mere

RIGTIG GODT NYTÅR FRA ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er begejstret for at kunne præsentere et spændende line-up af stand-up shows i år, hvor nogle af Danmarks allerbedste komikere kigger forbi. Forvent et år, hvor grin og god stemning er i højsædet - Få et overblik hele deres stand-up program her.

Læs mere
RIGTIG GODT NYTÅR FRA ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

Smukt vintervejr

Smukt vintervejr
Redaktionen siger mange tak til Anne-Grete Winding, for dette smukke vinterbillede, der er taget Gråbrødre kirkegård den 4 januar 2024.  Har du taget et godt billede af vintervejret i Roskilde og omegn, er du velkommen til at indsende det til redaktion@dit-roskilde.dk.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt