roskilde-large

Hvordan udvikler vi Roskildes dynamik og sjæl?

Kom med dine holdninger til et forslag til strategi for Roskilde bymidte, som er til offentlig høring fra den 3. januar til den 28. februar. Roskildes 1000 års historie bestående af udvikling og nybrud danner bagtæppe for en bymidte med ambitioner for fremtiden.

Læs mere
Hvordan udvikler vi Roskildes dynamik og sjæl?

Claes Bang på besøg i Kino Ro’s Torv

Claes Bang på besøg i Kino Ro’s Torv
D. 9. januar får Kino Ro’s Torv i Roskilde fint besøg af skuespiller Claes Bang i forbindelse med forpremieren på filmen STOCKHOLM BLOODBATH. Filmen er en hæsblæsende historisk actionfilm, frit inspireret af et berygtet kapitel i nordisk historie. STOCKHOLM BLOODBATH er fyldt med hævn, magtkampe og grådighed - krydret med en god dosis sort humor. I filmen ses Claes Bang som den gale Kong Christian d. 2. Claes Bang besøger denne aften forpremieren på filmen, hvor han sammen med Moovy vil introducere og fortælle om filmen. Samtalen modereres af Johan Albrechtsen.

Læs mere

Kør sikkert i snevejret

Rådet for Sikker Trafik har samlet en række gode råd, der kan hjælpe dig mere sikkert gennem vintervejret. Først og fremmest bør du undlade at køre ud, hvis politiet og Vejdirektoratet fraråder det

Læs mere
Kør sikkert i snevejret

Teatermagi i januar

Teatermagi i januar
Roskilde Teater begynder det nye år med en hyldest til kærligheden, kunsten og livet. Med Bodil Alling i spidsen viser Teatret Gruppe 38 forestillingen TÆNK HVIS MAN HAVDE EN REJSEGRAMMOFON, - en Reumert vindende familieforestilling for alle fra 8 – 99 år. Det sker på Laboratoriet torsdag d. 11. januar 2024 kl. 19.30.

Læs mere

Sådan rydder du op efter dit fyrværkeri

Nytåret er overstået, og det er tid til at rydde op efter dig selv og dit affyrede fyrværkeri. Men resterne skal fjernes sikkert, og der er forskel på, hvad du skal gøre af brugt og ubrugt fyrværkeri samt fusere. Få her gode råd fra Sikkerhedsstyrelsen til, hvordan du sikkert får fjernet resterne af dit fyrværkeri fra nytårsfejringen.

Læs mere
Sådan rydder du op efter dit fyrværkeri

Politirapporten

Politirapporten
Kl 21.23 kom der melding om brand i et legehus. Det var muligvis fyrværkeri, der havde antændt branden. På stedet traf patruljen en gruppe på 10-20 unge drenge, hvoraf nogle valgte at løbe fra stedet, da de så politiet. Flere af de unge var gengangere fra episoden på Skovvej. Legehuset nedbrændte totalt.

Læs mere

CR Terapi ønsker jer alle et lyst og lykkeligt nytår 2024

Cathrine Ryge ser frem til at være en solid støtte for nye klienter, der står på spring for at gøre noget godt for deres krop og sjæl i 2024. Hun skriver: Jeg bliver taknemmelig når en klient kommer til behandling og de oplever at behandlingen bliver dybere og at kroppens celler og nervesystem bliver endnu mere roligt.

Læs mere
CR Terapi ønsker jer alle et lyst og lykkeligt nytår 2024

Oplev Roskilde i januar 2024

Oplev Roskilde i januar 2024
Et nyt år er over os, og hvis dit nytårsforsæt lyder på mere motion i 2024, er der rig mulighed for det her i Roskilde. Hvis det står på mere kultur, kan du finde inspiration her på Dit Roskilde's kalender.

Læs mere

Ældresvindler dømt for grov økonomisk kriminalitet

En 36-årig mand fra Tyrkiet blev i går ved Retten i Roskilde idømt 3 år og 6 mdr. fængsel for omfattende økonomisk kriminalitet mod adskillige forurettede i forbindelse med ældresvindel og samhandel på nettet til et samlet beløb på ca. 2 millioner. Sagerne startede tilbage i 2020, og fortsatte frem til han blev varetægtsfængslet i september 2023. Den dømte mand, som har bopæl i Køge, blev samtidig udvist af Danmark med et indrejseforbud i 6 år.

Læs mere
Ældresvindler dømt for grov økonomisk kriminalitet

Stille vintervandring i Boserup Skov

På denne vandretur d. 7 januar 2024, får du tid og ro til at blive ladet op af naturens ro og skønhed, samt mulighed for at reflektere over året der gik, og hvilke ønsker du har for året der kommer. I slutter stillevandringen af med bålhygge og fælles snak.

Læs mere
Stille vintervandring i Boserup Skov

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt