roskilde-large

Turné med fagligt videndelingsseminar: Vinduesproducent gæster håndværkere i Roskilde

I år gentager KPK succesen med håndværkerseminarerne, og den 15. marts var vinduesproducenten således – som en del af en større turné i i alt 13 forskellige byer fordelt i hele landet – forbi mestre og svende i Roskilde, hvor seminaret blev afholdt på Roskilde Tekniske Skole.

Læs mere
Turné med fagligt videndelingsseminar:  Vinduesproducent gæster håndværkere i Roskilde

Gin, rom og whisky

Gin, rom og whisky
I samarbejde med Veteranfonden og Veterankortet har Holte Vinlager Roskilde lavet disse tre spiritusser. Det betyder også, at hver gang, du køber en flaske, så støtter du samtidig de danske veteraner.

Læs mere

Stadig flere dyr i klemme i sociale sager

Stadig flere dyr får brug for hjælp, når livet ramler for deres ejere. I 2022 rykkede Dyrenes Beskyttelses beredskab af frivillige dyrereddere ud til 2539 dyr i 915 sociale sager - 52 procent flere end i 2020. Det bekymrer foreningen.

Læs mere
Stadig flere dyr i klemme i sociale sager

ANNE LINNET BESØGER GIMLE MED ’SANGE TIL LIVET’-FORÅRSTOUR

ANNE LINNET BESØGER GIMLE MED ’SANGE TIL LIVET’-FORÅRSTOUR
Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er kendt for en stribe af store hits og klassikere og kommer til Gimle fredag d. 31. marts 2023. I foråret 2023 kan publikum opleve Anne Linnet i en intim opsætning i trio-format, når hun tager sine …

Læs mere

Rene ruder

Vi bliver glade når forårssolen skinner, men vi bliver også mindet om, at vinduerne, stuen eller kontoret trænger til en kærlig hånd. JS Vinduespolering er din lokale vinduespudser. Firmaet blev stiftet i 2012 med vinduespolering som speciale. Siden er forretningen udvidet til algebehandling af tage og rensning af fliser i hele Roskilde og omegn.

Læs mere
Rene ruder

Ny aftale skal sikre flere faglærte i Roskilde

Ny aftale skal sikre flere faglærte i Roskilde
Bag aftalen står Roskilde Kommune, Dansk Industri, Roskilde Erhvervsforum og uddannelsesinstitutionerne Roskilde Tekniske Skole, ZBC Roskilde og Roskilde Handelsskole. Målet er at få flere folkeskoleelever, frafaldne fra gymnasiet og studenter uden planer om videreuddannelse sig til at tage en erhvervsuddannelse som f.eks. industritekniker, smed, datatekniker osv.

Læs mere

Tjen penge på at samle affald

Brug en formiddag eller en eftermiddag med jeres forening på at samle affald op, som er smidt i naturen. I kan være med fra april til oktober og melde jer til nu. Frivillige foreninger af enhver slags har stor glæde og gavn af at deltage i Ren Natur. Medlemmer i alle aldre arbejder sammen om en fælles sag, samtidig med …

Læs mere
Tjen penge på at samle affald

Varmecheckens supplerende ansøgningsrunde er åben i de næste otte uger

Varmecheckens supplerende ansøgningsrunde er åben i de næste otte uger
Varmecheckens supplerende ansøgningsrunde er åben. Ansøgningsrunden følger af Lov om engangstilskud til husstande med lav indkomst og varmekilder omfattet af ekstraordinære prisstigninger i fyringssæsonen 2021-2022. Det er derfor samme oplysninger og skæringsdatoer, der lægges til grund for, hvem der er berettiget til udbetaling af varmechecken.

Læs mere

Forskellige behandlingsmuligheder

Jeg har klienter i alle aldre, helt fra 3 måneder og op til over 90 år. Kroppen vil gerne høres uanset om man er baby eller voksen. Kroppen er klog og når den får kærlig opmærksomhed, aktiveres alle de selvhelbredende kræfter.

Læs mere
Forskellige behandlingsmuligheder

Politirapporten

Politirapporten
Kl. 17.38 fik politiet den første af et par anmeldelser om en mand, der på Søndergade i Viby optrådte meget konfronterende over for alle incl. børn, som han mødte undervejs. Politiet kørte til området for at lede efter manden, der ifølge en af anmeldelserne skulle have blod i hovedet og på sine hænder. Læs hele politirapporten her.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt