roskilde-large

Fire unge håndværkertalenter er klar til kamp i DM i Skills 2023

DM i Skills er den store årlige konkurrence for unge talenter fra erhvervsuddannelserne. Danmarksmesterskaberne løber af stablen 2.-4. februar i Fredericia i MesseC. I år har fire ekstraordinære elever fra EUC Sjælland kvalificeret sig. Mød bl.a. Isabella Balleby Madsen, 22 år, der er i lære hos ZENZ Organic Hairdressing i Roskilde.

Læs mere
Fire unge håndværkertalenter er klar til kamp i DM i Skills 2023

Til dig der elsker ler-masker

Til dig der elsker ler-masker
3 X CLAY STICK fra Lantz CPH er en pakke til dig, der elsker ler-masker. De er lette at anvende, dybrenser og fugter huden og giver øjeblikkelig glød.

Læs mere

Den Levende Lysfest

I år vil Lysfesten byde på forskellige udstillingsværker og arrangementer, der er drevet af vedvarende energikilder, genbrug og levende lys. Få fat i programmet her.

Læs mere
Den Levende Lysfest

Fødevarestyrelsen sætter lup på stalde, slagterier og spisesteder

Fødevarestyrelsen sætter lup på stalde, slagterier og spisesteder
Er den økologiske bøf økologisk, den friskfangede fisk frisk og har landmandens dyr i stalde og på marker det, som de skal ifølge dyrevelfærdsloven? Sådan lyder nogle af de emner, som mere end 6.500 særligt målrettede kontroller fra Fødevarestyrelsen​ sætter lup på i 2023. Kontrollerne supplerer årets knap 40.000 almindelige fødevarekontroller bl.a. på landets spisesteder og de mere end cirka 8.000 årlige kontroller i blandt andet landbruget.

Læs mere

Har du hørt om RAB?

Cathrine Ryge udtaler: Jeg startede tilbage i 2015 på at uddanne mig til Biodynamisk kranio sakral terapeut. På det tidspunkt havde jeg ikke tænkt at det skulle blive min kommende levevej. De sidste 2 år har jeg været på mange kurser. Nogle i Valby men flest i Skanderborg og det har været hårdt men meget lærerigt. Det har været en utrolig rejse med masser af ny viden, har mødt mange spændende mennesker, og har fået en kæmpe selvindsigt og en udvikling på det psykiske plan.

Læs mere
Har du hørt om RAB?

Stor scenekunstner gæster Roskilde Teater

Stor scenekunstner gæster Roskilde Teater
Dette er en særlig forestilling! Ikke nok med at Kirsten Olesen i 2021 modtog en Reumert for bedste kvindelige hovedrolle for ET TYSK LIV, men det er også netop denne forestilling, som Kirsten Olesen har valgt til at markere sit 50-års jubilæum som skuespiller og 40-års jubilæum ved Det Kongelige Teater. I overværelse af dronningen, kolleger og publikum blev hun på Det Kongelige Teater fejret med manér efter forestillingen den 7. januar i år. Torsdag den 2. februar er det Roskildes tur til at opleve og fejre Kirsten Olesen!

Læs mere

Politiet har fokus på bløde trafikanter i uge 4

Politiet gennemfører i perioden 23. januar til 29. januar 2023 en målrettet indsats mod bløde trafikanter med primært fokus på cyklister og knallertkørere.

Læs mere
Politiet har fokus på bløde trafikanter i uge 4

Lys Happening

Lys Happening
Efter en række workshops i Byens Hus - hvor de har produceret lamper af rester af stearinlys, skrevet haiku-digte og sunget gamle skjaldesange - kulminerer det hele i en i stemningsfuld lys-happening, hvor I i samlet flok går fra Byens Hus til Stændertorvet, mødes i en ring af levende lys, udsiger haikudigte om fælleskabets kraft og synger sange om kampen mellem lys og mørke, det gode og det onde! Tag din søn, mor, veninde under armen, der er plads til alle!

Læs mere

De mest benyttede netbutikker i 2022

Danskerne har fortsat blikket mest rettet mod danske netbutikker, når de e-handler. I årets Top 20 fra E-handelsanalysen 2022 er der absolut flest danske butikker, mens førstepladsen tilfalder suverænt den tyske tøjgigant, Zalando, mens Matas lige så sikkert indtager 2. pladsen. Se de mest benyttede netbutikker i 2022 her.

Læs mere
De mest benyttede netbutikker i 2022

Et show du ikke må gå glip af

Et show du ikke må gå glip af
SÅ ER DEN GAL IGEN, SAGDE HUNDEN! Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!). Oplev NIKOLAJ STOKHOLM!!

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt