roskilde-large

Glem chokoladen

For mange danskere er december uløseligt forbundet med et dagligt stykke chokolade fra den 1. til den 24. i måneden. Men glem alt om vin, chokolade og blomster. Næh, elsker du OST, så er det jo Caseus Ost og Delikatesser stedet du skal besøge. For den gode Allan står klar, med hvad han kalder; ÅRETS JULEKALENDER. En oste-julekalender. What's not to like?

Læs mere
Glem chokoladen

JULEKONCERT MED JULIE BERTHELSEN

JULEKONCERT MED JULIE BERTHELSEN
Glæd dig til en smuk aften i julens tegn, når Julie Berthelsen indtager Roskilde med julekoncerten Nordstjernen 2022.

Læs mere

Pres på akutområdet: Sygehusene samarbejder på tværs

2022 er godt på vej til at blive det år med flest patientforløb på akutområdet. Det viser tal fra landspatientregistret over patientforløb. Samtidig betyder en række andre faktorer, at nogle patienter bliver længere i en akutseng, end det var tiltænkt. Forklaringerne er mange. I Region Sjælland betyder situationen, at der af hensyn til patientsikkerheden er skruet op for koordineringen og samarbejdet på tværs.​

Læs mere
Pres på akutområdet: Sygehusene samarbejder på tværs

Er uheldet ude, skifter Michael din rude

Er uheldet ude, skifter Michael din rude
Det er ærgerligt at få smadret en rude, ikke mindst når det skyldes hærværk eller indbrud. I disse tilfælde er det vigtigt med hurtig udrykning, og MR Polering & Glas tilbyder således døgnvagt til alle i Roskilde og omegn. De dækker af, tager mål til en ny rude, bestiller den, sørger for levering og montering – og slutter af med at tage kontakt og sende regningen til dit forsikringsselskab.

Læs mere

Hent dit julepynt i naturen

“Det bugner med gratis julepynt i skovene, men det er ikke alt, man må tage med hjem. Som tommelfingerregel må du samle så meget, der kan være i en plasticpose, til eget forbrug. Og så er det vigtigt at huske, at du ikke må gå udenfor stier og veje for at samle kogler og mos i private skove, det må du gerne i de offentligt ejede skove” siger Louise Skou Grindsted, kommunikationskonsulent i Friluftsrådet.

Læs mere
Hent dit julepynt i naturen

Hvor videnskab og spiritualitet smelter sammen

Hvor videnskab og spiritualitet smelter sammen
Ro’s Kilde er et center for naturlig sundhed og velvære. Her mødes mange former for alternativ behandling, yoga og meditation. En af behandlerne er Mette Andersen, der har boet i Roskilde i 25 år. Mette er civilingeniør og således ikke den typiske alternative behandler. Hendes naturvidenskabelige baggrund gør, at hun er i stand til at kombinere en analytisk og logisk tankegang med den spirituelle tilgang til livet, der kendetegner det alternative.

Læs mere

FORÅRSPROGRAMMET ER PÅ GADEN

“Hvordan får jeg dog fingrene i det lækre program?” tænker du nok nu. Det skal vi fortælle dig; det er både at finde i Roskilde Avis, i din postkasse og ikke mindst på Gimle hvor du frit kan komme ned og hente et program.

Læs mere
FORÅRSPROGRAMMET ER PÅ GADEN

Malmos Landskaber vinder Roskilde Kommunes Klimapris 2022

Malmos Landskaber vinder Roskilde Kommunes Klimapris 2022
Formand for Klimarådet, Jeppe Trolle, overrakte prisen til Malmos med begrundelsen, at der er tale om en stor betydende virksomhed i kommunen, der arbejder med klima, bæredygtighed og det cirkulære perspektiv i dagligdagen - fra topledelse til medarbejderniveau.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt