roskilde-large

Vis os dit sommervejr

Har du taget et godt billede af dit sommervejr, så indsend det gerne på redaktion@dit-roskilde.dk. Dit Roskildes fotograf har været ude og nyde de mange forskellige situationer. Se billederne her.

Læs mere
Vis os dit sommervejr

Orden i hus og have

Orden i hus og have
Mellem Roskilde og Holbæk finder du en anlægsgartner med glade kunder på det meste af Sjælland. RW Service udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både private og erhverv. Indehaver René Madsen har over 10 års erfaring som gartner, og RW Service løser mange typer opgaver i hus og have.

Læs mere

Brug dit lokale friluftsråd

Ved du, hvor der mangler et shelter i den lokale skov, en handicapvenlig sti ud til havet eller hvor en markvej er pløjet op, så der ikke længere er adgang til et naturområde? Og er du i tvivl om, hvordan du kommer videre? Så kan du kontakte dit lokale friluftsråd, som arbejder for, at gøre det endnu bedre at dyrke friluftsliv i din kommune.

Læs mere
Brug dit lokale friluftsråd

Godt nyt for rygpatienter

Godt nyt for rygpatienter
Som noget nyt møder patienterne både rygkirurg, ryg-reumatolog og ryg-fysioterapeut i samme center – ligesom de også kan finde sårambulatoriet og gipsambulatoriet tilknyttet rygcentret. Helt lavpraktisk betyder det, at hvis patienten møder op til en konsultation hos kirurgen, bliver undersøgt og kirurgen vurderer, at lige denne patient vil have mere gavn af en god fysioterapeut, så kan de sammen gå til fysioterapeuten længere henne ad gangen og få den nye vurdering med det samme.

Læs mere

Roskilde Festival warm-up

Bliv klar til Roskilde festival og får en musikalsk smagsprøve. Kig forbi på Roskilde Bibliotek, onsdag d. 14.06.23 kl. 19:00 - 21:30.

Læs mere
Roskilde Festival warm-up

Nogle blomster er smukkest oplukkede

Nogle blomster er smukkest oplukkede
Her er stemningsbilleder af netop dét: De røde valmuer, der bringer skønhed i vores natur med deres smukke store blomster. Får du taget et skønt billede af de smukke blomster på din vej, er du velkommen til at indsende det til Dit Roskilde. Du kan indsende det til redaktion@dit-roskilde.dk

Læs mere

Skatteregler spænder ben for at flere bruger cyklen

Arbejdspladserne kan spille en unik rolle i at motivere medarbejdere til at skifte bilen ud med cyklen. Derfor er det positivt, at mange arbejdsgivere på både offentlige og private arbejdspladser gerne vil gøre det mere attraktivt at bruge cyklen. De kan etablere tryg cykelparkering, attraktive omklædnings- og badefaciliteter og deltage i cykelkampagner, men de kan ikke klare det alene. De efterlyser bedre vilkår for at kunne tilbyde deres medarbejdere adgang til en god cykel. Måske endda en elcykel. Det kræver imidlertid ændringer i skattereglerne, da den nuværende lovgivning primært favoriserer kørsel med bil og kollektiv transport.

Læs mere
Skatteregler spænder ben for at flere bruger cyklen

Feriejob

Feriejob
Du vil fungere som medhjælp for sekretariatet og generelt i klinikken. Du vil bl.a. skulle bidrage med forefaldende arbejde som oprydning i klinikkens lokaler og venteværelse, rengøring af kaffemaskiner i venteværelse med mere. Alt efter kvalifikationer vil du varetage scanning af dokumenter, arkivering, pasning af telefon samt bookinger af patienter. Der kan være behov for at du tager referat fra interne møder i klinikken. Læs mere om jobbet her. Ansøgningsfrist: 9. juni 2023 inden kl. 12:00

Læs mere

Hvad er AWARENESS SPIRITUAL?

Et forløb, hvor du lærer at fornemme din essens, og se dine dine autentiske behov helt klart. Og at tage handling på disse. Så det bliver naturligt for dig at vælge lethedens og glædens vej.

Læs mere
Hvad er AWARENESS SPIRITUAL?

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt