roskilde-large

Gershøj Shelter-og teltplads ved Roskilde Fjord

Pladsen går helt ned til fjorden og der er en smuk udsigt til vandet. Der er nem adgang, uanset om du kommer til bens, på cykel ad Fjordstien, i kano, kajak eller i bil. Dit Roskilde var på besøg sidste år, så se stemningsbillederne her.

Læs mere
Gershøj Shelter-og teltplads ved Roskilde Fjord

Skovhaverundvisning

Skovhaverundvisning
Hvordan kan en have tage inspiration fra en skov? Ved at arbejde sammen med naturen, kan vi gøre brug af de symbiotiske forhold mellem planter, til gavn for både havens biodiversitet og cafeens gæster. I denne rundvisning går I en tur i Sct Hans nye skovhave, og fortæller om skovhaven som dyrkningsmetode, historien og teorien bag, og de enkelte planter der sammen skaber grundlaget for et selvforsynende økosystem, der også kan være en bæredygtig madproduktion. Skal du med? Det sker den 25 maj 2023.

Læs mere

Clement Kjersgaard: Danmark om 20 år

Danmark er i forandring - men mange af de mest grundlæggende udviklinger får al for lidt opmærksomhed. Er politikerne magtfuldkomne - eller magtesløse? Sådan spørger tv-vært, udgiver, redaktør mm Clement Kjersgaard, der i 2002 grundlagde magasinet RÆSON og i 2004 debutrede som tv-vært for DR. Efter foredraget er der god tid til spørgsmål og svar. Oplev ham den 24 maj 2023.

Læs mere
Clement Kjersgaard: Danmark om 20 år

Uni Debess trio live på Gullanden

Uni Debess trio live på Gullanden
Så er det tid til en god gang swingende Blues igen på Gullanden. Uni Debess optræder med en rutineret trio sammensat til koncerten. Det bliver en tur ned igennem memory lane af klassiske bluessange, som i nyere tid også er fortolket af kunstnere som Clapton, Gary Moore og Stevie Ray Vaughan, men oprindeligt er fra kunstnere som John Lee Hooker, Muddy Waters osv.

Læs mere

Happy havre

Kom og nyd en fyraftensøl i godt selskab, og tag gerne instrumentet med, så I kan få gang i en lille jam imens. Ild i Gilden 2023 åbner op for årets festival den 26 maj 2023 - med halv pris i baren.

Læs mere
Happy havre

Nu er det nu – og det bliver solskin!

Nu er det nu – og det bliver solskin!
Det er så sandt som skrevet i sangen, alt er så grønt og dejligt – maj er bare en af de smukkeste måneder. Også her i Ledreborgs Slotspark er der grønt og dejligt, og nu venter vi blot på du kommer forbi til årets Livsstilsdage, når vi slår slotsportene op på fredag den 26. maj. Har du set vejrudsigten? Sol, sol og atter sol. Så skynd dig at købe din billet – så er du fri for at stå i kø ved indgangen. Og husk - vi har gratis parkering, og hunde i snor er velkomne.

Læs mere

OPEN CALL

Det bliver helt sikkert sjovt at deltage, og museets personale – foruden kunstnerne selv- er selvfølgelig med hele vejen igennem for at sikre en tryg og god oplevelse for børnene. Alle deltagere får et beløb på 300 kr. for hver performance som tak for at være med.

Læs mere
OPEN CALL

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt