roskilde-large

Nyt bødesagssystem åbner i fem retter

I går udrullede Danmarks Domstole et nyt bødesagssystem i fem retter. Hermed bliver sagsbehandlingen af størstedelen af de forenklede bødesager digital. De fem retter, der ligger i Roskilde, Holstebro, Næstved, Kolding og på Bornholm, skal teste systemet i en såkaldt ’pilotfase’, inden det udrulles til alle landets retter den 6. juni 2023.

Læs mere
Nyt bødesagssystem åbner i fem retter

Politirapporten

Politirapporten
Kl. 16.23 fik politiet den første anmeldelse om et fupopkald fra en falsk bankmedarbejder, der havde oplyst en 64-årig kvinde fra den nordlige del af Roskilde kommune om, at hendes dankort var blevet brugt til en uberettiget betaling af et femcifret beløb. Hvis den 64-årige ville have sine penge retur, skulle hun med det samme bringe sit dankort til København. Det havde hun dog ikke lige mulighed for, hvorfor hun accepterede afhentning af kortet på hendes private adresse. Den 64-årige blev overtalt til også at oplyse PIN-koden til betalingskortet, da den falske bankmedarbejder påstod, at det var et krav for at få et nyt betalingskort med samme PIN-kode.

Læs mere

Ingen grund til at vente med rosen til dig selv. Bare sæt i gang, du er så god!

Mette Andersen fra Zenspiration hjælper særligt sensitive kvinder med at højne deres energi, finde letheden i livet, følelsen af at være hel, uden at skulle gå på kompromis med hvem de autentisk er. Mette Andersen er bl.a. uddannet Civilingeniør, Psykospirituel vejleder & coach samt reikihealer, og benytter naturligt videnskabelige som mere spirituelle energiværktøjer i 1:1 sessionerne.

Læs mere
Ingen grund til at vente med rosen til dig selv. Bare sæt i gang, du er så god!

Der testes S!RENEN og varslingssirener onsdag 3. maj

Der testes S!RENEN og varslingssirener onsdag 3. maj
Når større ulykker rammer, advarer myndighederne befolkningen om faren. En gang om året testes varslingskanalerne. Det sker den første onsdag i maj kl. 12.00. Rigspolitiet og Beredskabsstyrelsen tester som vanligt de fysiske varslingssirener. I år vil du også modtage en testadvarsel via S!RENEN på din mobiltelefon. Du skal ikke downloade en app eller tilmelde dig. Du skal bare have en nyere mobiltelefon med opdateret styresystem.

Læs mere

Stråleterapi med brug af kunstig intelligens

Kræftpatienter i Region Sjælland kan nu få stråleterapi med brug af kunstig intelligens. I første omgang komme patienter med kræft i bækkenregionen til gavn da der her er særligt potentiale for en endnu mere præcis og skånsom behandling med mindre risiko for bivirkninger.

Læs mere
Stråleterapi med brug af kunstig intelligens

Bliv partner med Dit Roskilde – og styrk dit salg

Bliv partner med Dit Roskilde – og styrk dit salg
Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med Dit Roskilde den ideelle løsning. Se de øvrige kundepakker her.

Læs mere

Vis os dine gule marker

Det er snart sommer og vores smukke natur fyldes med skønne farver, og lige nu er de gule marker, der lyser smukt op i gult ude på markerne i denne tid. Der er mange som får taget et sjovt eller smukt billede af dette. Dit Roskildes fotograf, Anne Beth Witte, fik taget dette billede af kollegaen Jesper Larsen. Har du taget et godt billede af de underskønne marker i Roskilde og omegn, er du velkommen til at indsende det til  redaktion@dit-roskilde.dk.

Læs mere
Vis os dine gule marker

Klovneløb i Roskilde

Klovneløb i Roskilde
Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Læs mere

Healingsmassage - hvad er det?

Sådan reagerer kroppen på det, som livet byder os, og dette foregår jo næsten hver dag. Healingsmassage hjælper dig til at stoppe op og mærke efter. Hvad er det kroppen reagerer på, og hvad prøver den at fortælle? Er det muligt, at du måske glemmer at mærke efter hvem du er og dermed holder fast på gamle mønstre på en usund måde? Healingsmassage giver ro, løsner op for muskelspændinger samt giver en dybere kontakt med dine følelser og intuition. Jeg hører ofte at mine klienter oplever mere overskud, energi og livsmod i hverdagen. En oplevelse af, at der kommer mere samling på kroppen og dermed at det er lettere at mærke egne grænser.

Læs mere
Healingsmassage - hvad er det?

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt