roskilde-large

God Påske fra Dit Roskilde

Byportalen ønsker vores læsere og partnere en God Påske med masser af solskin og chokolade. Redaktionen er tilbage ved indbakken tirsdag den 19. april. Send som altid jeres opslag til redaktionens mail.

Læs mere
God Påske fra Dit Roskilde

Sådan drikker du din påskesnaps – på den rigtige måde

Sådan drikker du din påskesnaps  – på den rigtige måde
Snaps er lig med påske og hører til på ethvert påskebord sammen med dansk rugbrød, sild, æg og rejer. Men når danskerne sætter sig til rette ved påskebordet med en snaps til den lækre mad, drikker mange den helt forkert, viser en ny landsdækkende undersøgelse om danskerne snapsevaner.

Læs mere

Temaaften om Ukraine

Bliv klogere på konflikten i Ukraine, Fake News og misinformation, når Roskilde Bibliotek inviterer til temaaften om emnet.

Læs mere
Temaaften om Ukraine

Lørdagsløjer på Jyllinge Bibliotek

Lørdagsløjer på Jyllinge Bibliotek
I anledningen af Tour de France er lørdagsløjer på Jyllinge Bibliotek trukket i gult. Sammen med billedkunstner Ann Louise Andersen, kan I tegne på t-shirts, stof og andet, så I er helt klar til sommer, når feltet cykler forbi. Der vil også være en quiz og andre sjove, cykelrelaterede aktiviteter.

Læs mere

Forkæl dig selv i påsken

Holte Vinlager Roskilde har lavet et slags påskeæg for voksne – nemlig en hyggepakke med to flasker rødvin, en hvidvin og en rosé. Hertil kommer lidt lækkerier, som du selv har muligheden for at vælge, ud fra udvalget i butikken.

Læs mere
Forkæl dig selv i påsken

Pep din påske op med en god bog

Pep din påske op med en god bog
Brug påsken på at læse dig igennem de nominerede værker. Prisen uddeles af Danmarks Biblioteksforening sammen de danske folkebiblioteker, og du kan stemme på din favorit indtil søndag 17. april.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt