roskilde-large

Musicon vinder international pris for byudviklingen

Prisen blev uddelt ved en konference i Oklahoma, USA, hvor flere end 400 professionelle byudviklere deltog. Der var over 150 indstillinger til prisen, som blev givet i 11 forskellige kategorier. Ifølge arrangørerne demonstrerer de mange projekter, hvor mangfoldig og effektfuld musik kan være. Musicon-bydelen er også nomineret til Blandet By Prisen, som uddeles 21. november af Landsbyggefonden og Byrummonitor.

Læs mere
Musicon vinder international pris for byudviklingen

Politirapporten

Politirapporten
Kl. 18.15 fik politiet en anmeldelse fra en 82-årig mand om, at der befandt sig en maskeret mand befandt sig på et tag. Politiet kom frem til stedet for at undersøge forholdet nærmere og fik kontakt til en 35-årig mand fra Herlev, som blev beordret ned fra taget for at forklare politiet, hvad han havde gang i. Manden forklarede, at han var i gang med at lave Halloween-løjer. Politiet kørte derefter videre til andre opgaver. Læs resten af uddragene af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 2022/10/26 til 2022/11/08.

Læs mere

Japansk keramik til danskerne

Nana Holst Møller er vild med Japan, særligt den unikke japanske keramik, hvor kvaliteten og æstetikken kommer til udtryk i hvert enkelt skål. “Jeg kobler samtidig mit kendskab til den japanske kultur og den danske tradition for design,” fortæller Nana, der fra sin webshop i Roskilde sender varerne videre til hele Danmark.

Læs mere
Japansk keramik til danskerne

Store abstraktioner i fantastiske farver

Store abstraktioner i fantastiske farver
Abstrakte malerier, portrætter, keramik… Art by Kate Piil tilbyder en bred vifte af flot kunst til hjemmet og kontoret. Søger du det særlige, der tilfører rummet energi og personlighed, skal du lægge vejen forbi Hedehusene, hvor atelieret og galleriet har til huse kun 15 minutters kørsel fra Roskilde centrum.

Læs mere

Ekstraordinært tilbud på Grüner Veltliner!

Vinen fejler absolut intet - både duft og smag er fuldstændig som den skal være, MEN der er en smule vinsten og i nogle af flaskerne er der et lille slør. Producenten kan naturligvis godt forstå, at det kan være sværere at sælge en vin med denne forklaring, og derfor har de givet et afslag i prisen, som nu kommer dig til gode!

Læs mere
Ekstraordinært tilbud på Grüner Veltliner!

Koncert og samtale: Køn og musik

Koncert og samtale: Køn og musik
Tag med på en kønspolitisk og musikhistorisk rejse, der går på opdagelse i guitargudinder og punkpoeter, nutidige stjerner som Beyoncé og Taylor Swift, 1920'erne overdådige bluesdivaer, glemte pionerkvinder og aktuelle musikere, der udfodrer normer for køn, krop og kvindelighed.

Læs mere

Lær at tegne manga i Roskilde!

Funklende øjne, udtryksfulde ansigter, og fede dynamiske effekter! Hvis du synes det kunne være sjovt at skabe dine egne karakterer og udforske din fantasi, er dette kursus perfekt for dig.

Læs mere
Lær at tegne manga i Roskilde!

6 ud af 10 danskere forventer at skrue ned for varmen til vinter

6 ud af 10 danskere forventer at skrue ned for varmen til vinter
Danskerne er klar til at trække de tykke striktrøjer over hovedet og tage de uldne sokker på, når de til vinter opholder sig derhjemme. 61 procent af danskerne svarer nemlig, at de forventer at spare mere på varmen dette efterår og den kommende vinter sammenlignet med sidste år. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Norstat for Energistyrelsen.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt