roskilde-large

Halloween - Gyseraften på Dyreskuepladsen

Hvor tit får du chancen for at se en gyser ude i mørket i det fjerneste hjørne af Dyreskuepladsen i Roskilde? Kan du virkelig lade den oplevelse passere? Tag med og få en skræmmende oplevelse, når Roskilde Drive-in Bio åbner op for Halloween.

Læs mere
Halloween - Gyser aften på Dyreskuepladsen

Studiejob

Studiejob
Roskilde Kommunes bydelskontor, Musicon-sekretariatet, søger en studentermedhjælper til at hjælpe med en hel masse kommunikationsopgaver. Du kan læse mere om jobbet lige her.

Læs mere

Hjertevarm hyldest til kunsten og livet

Formand for Roskilde Teater, Lars Olsen er en glad, men også eftertænksom og fattet mand. Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af teatre med siddende publikum er blevet studeret nøje, og der er i Roskilde Teaters bestyrelse lagt detaljerede planer for, hvorledes teaterforeningen på forsvarlig måde kan afvikle teaterforestillinger i de kommende uger. Nu kan I opleve Parkteatret DRIVING MILES som spiller søndag 14. juni 2020 kl. 19.30, i Kunstsmedjen. Læs mere her og få fat i din billet.

Læs mere
Hjertevarm hyldest til kunsten og livet

Rådgivningsdage i Maxi Zoo Roskilde

Rådgivningsdage i Maxi Zoo Roskilde
Kom forbi Maxi Zoo Roskilde i weekenden den 12.-14. juni, hvor butikkens dygtige personale deler inspiration og gode råd til, hvordan du og dit elskede kæledyr kan få en fantastisk tilværelse sammen og komme i topform til sommerens oplevelser.

Læs mere

Black Lives Matter – også i Roskilde

’Black Lives Matter’, ’I can't breathe’ og ’Længe leve mangfoldighed’ stod der på de medbragte bannere. En lille demostration forløb roligt i Roskilde i går eftermiddags. Se alle billederne her.

Læs mere
Black Lives Matter – også i Roskilde

Ungebyrådet fortsætter

Ungebyrådet fortsætter
Siden 2019 har Roskilde Kommune haft et Ungebyråd, som er valgt blandt 8. - 9. klasses eleverne med to repræsentanter fra alle skoler. De unge byrødder har også haft et budget på 200.000 kr. i både 2019 og 2020. I første omgang har det været et forsøg, og nu har Skole- og Børneudvalget valgt at forlænge perioden med et år.

Læs mere

Inddragelse får ny digital dimension

- Alle i Roskilde Kommune skal opleve, at der er givet reelle muligheder for at deltage aktivt i de lokalpolitiske debatter, og jeg håber, at borgerforslag og online borgermøder kan være med til at gøre det nemmere for flere at deltage, understreger Breddam.

Læs mere
Inddragelse får ny digital dimension

Vil du give din nabo et lift?

Vil du give din nabo et lift?
Blaffernationen og Roskilde Kommune søger landsby-fællesskaber til et samkørselsprojekt i 2020. I løbet af efteråret 2020 vil Blaffernationen og Roskilde Kommune etablere blafferstoppesteder i nogle landsbyer omkring Roskilde. Idéen er, at beboere i landsbyerne med fordel kan køre sammen ind til fx Roskilde. Ved at køre flere sammen i bilerne mindsker I trængslen på vejene, nedsætter udledningen af CO2 og giver samtidig rum til at møde hinanden.

Læs mere

SÅ' DER DRIVE-IN-ROCK

Trænger dine trommehinder til at blive forkælet med en solid omgang rock-massage efter mange ugers corona-lockdown? Så er det bare med at sikre dig en billet til drive-in-koncert med Electric Guitars på Musicon lørdag den 13. juni.

Læs mere
SÅ' DER DRIVE-IN-ROCK

Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk

MailPoet