roskilde-large

Caseus og Vinloungen inviterer til WINE AND DINE EVENT den 4. juli kl. 18-22

Ja, Caseus og Vinloungen fyrer op for masser af stemning, hygge og inspiration i ostebutikken. De tager de bedste oste, delikatesser og matchende vine fra begge forretninger for at skabe nogle klassiske smagsoplevelser med det lille ekstra. Glæd jer f.eks til nogle ekstra smags dimensioner i Quiche og i Pizzaer, samt store hvidvin oplevelser til top oste. Der vil være begrænset pladser, så tøv ikke med tilmelding.

Læs mere
Caseus og Vinloungen inviterer til WINE AND DINE EVENT Manden 4. juli kl. 18-22

Plads til Jyllinges børn i midlertidig institution

Plads til Jyllinges børn i midlertidig institution
- Jeg ved, at flere forældre har behov for en plads i dagtilbud til deres børn, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan tilbyde pladser til dem, der ønsker det. Det bliver i nogle gode, trygge rammer, som kommer til at være en god overgang til det nye børnehus, siger formand for Skole- og Børneudvalget Bent Jørgensen.

Læs mere

Det bliver en flot sommer for dansk turisme

Antallet af overnatninger i lejede feriehuse, camping og feriecentre har i år frem til april ligget over niveauet i samme periode i 2019, mens hoteller og vandrehjem er tæt på at være tilbage, viser tal fra Danmarks Statistik. For eksempel er antallet af overnatninger i feriehusene steget med godt 30 pct. Det glæder Feriehusudlejernes Brancheforening, som også melder om stigende efterspørgsel til sommeren.

Læs mere
Det bliver en flot sommer for dansk turisme

Maglegårdsvej styrkes som uddannelsesstrøg

Maglegårdsvej styrkes som uddannelsesstrøg
"Det glæder mig, at vi er lykkedes med at videreføre et stærkt tilbud til hjerneskadede i privat regi. Og jeg er endnu mere begejstret over, at vi samtidig skaber plads til at give et endnu bedre tilbud til de unge, som har brug for ekstra hjælp til at finde deres plads på en uddannelse eller på arbejdsmarkedet," siger borgmester i Roskilde, Tomas Breddam.

Læs mere

Byparkskoncert: Katinka Band + Alberte Winding med band

Efter to års pause er det en glædelig nyhed, at de traditionsrige Byparkskoncerter endelig er tilbage, som vi kender dem. Vi skal igen mødes til de hyggelige gratiskoncerter under åben himmel i Byparken, hver tirsdag i juli.

Læs mere
Byparkskoncert: Katinka Band + Alberte Winding med band

Oplev Sara Parkmans fabelagtige folkemusik i Roskilde Domkirke

Oplev Sara Parkmans fabelagtige folkemusik i Roskilde Domkirke
Den festivalaktuelle musiker Sara Parkman serverer sin fortryllende folkemusik i Roskilde Domkirke få dage før sin optræden på Roskilde Festival. Billetter er i salg nu. Mandag d. 27. juni kl. 20 i Domkirken

Læs mere

SOMMER PÅ THE RAVEN

Den 14. juli er The Raven klar igen og har åbent hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00-00.00 hele sommeren. Der kommer en række cafékoncerter med spændende upcoming navne, events som Beer Pong og Karaoke, så hold øje med Gimle.dk, hvor programmet løbende opdateres.

Læs mere
SOMMER PÅ THE RAVEN

Årets fund til kun 49 kroner

Årets fund til kun 49 kroner
Det er ingen hemmelighed at priserne lige nu stiger – på alt! Derfor gnider Holte Vinlager Roskilde sig ekstra meget i hænderne, da det er lykkes dem at købe en rigtig dejlig vin hjem, inden prisstigningerne for alvor tog fat. De tøver ikke med at kalde den for et lille mirakel og de har da også udnævnt den til årets fund i Holte Vinlager.

Læs mere

Smukke Roskilde

Tak til vores læser Gitte Sams for at indsende dette fantastiske billeder. Har du taget et godt billede af smukke Roskilde og omegn, er du velkommen til at indsende det til  redaktion@dit-roskilde.dk.

Læs mere
Smukke Roskilde

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt