roskilde-large

Én af Danmarks lækreste køkkenbutikker

Står I og skal have et nyt køkken, men er i tvivl om hvilken stil I ønsker, så står Hanstholm Køkken i Roskilde, klar til at hjælpe jer med smukke løsninger. Går du f.eks. den mørke vej, kan du skabe kontrast med en lysere bordplade oven på de smukke, mørke træsorter. Klassisk marmor og røget eg er et særdeles smukt match.
Læs mere
Én af Danmarks lækreste køkkenbutikker

Hjemmelavet hånddesinfektion tilbagekaldes

Hjemmelavet hånddesinfektion tilbagekaldes
Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion har den 19. maj 2020 påbudt virksomheden SSphere Production straks at tilbagekalde det hjemmelavede hånddesinfektionsprodukt ”Håndsprit”, bl.a. markedsført via billigthåndsprit.dk, Gul & Gratis og Facebook fra forhandlere og brugere.
Læs mere

Hyundai – stærkt bilmærke med en enestående garanti

Preben Mortensens Biler A/S er blevet årets Hyundai-forhandler og har flere gange vundet Hyundais pris for største kundetilfredshed. Her har der igennem alle årene været stort fokus på at udføre et godt stykke håndværk, når kundernes biler serviceres. Mekanikerne holdes opdateret med diverse kurser inden for den nyeste teknik, og de ansatte har oparbejdet stor knowhow i specielt asiatiske biler, men servicerer også andre mærker.
Læs mere
Hyundai – stærkt bilmærke med en enestående garanti

M/S SAGAFJORD I BOGFORM

M/S SAGAFJORD I BOGFORM
M/S Sagafjord er et skib med en spændende historie – og den bliver nu fortalt i en eksklusiv og rigt illustreret bog, som udkommer torsdag den 28. maj 2020 under en frokostsejlads på M/S Sagafjord.
Læs mere

Åben Skole på Stændertorvet

"Hvor er det rart at vide, at vores kulturinstitutioner er hurtige til at gribe bolden og få et samarbejde op og køre, for at byde eleverne velkommen i byrummet. I denne Corona-tid, er det vigtigt at vi alle byder positivt ind og får det bedste ud af vores ressourcer. I den sammenhæng har vi nogle gode institutioner omkring Stændertorvet.", siger Claus Larsen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget.
Læs mere
Åben Skole på Stændertorvet

Dårlig balance sender seniorcyklister i asfalten

Dårlig balance sender seniorcyklister i asfalten
Når vi bliver ældre, så bliver vores balance helt naturlig dårligere. Vi ser desværre for mange uheld og skader med cyklister over 65 år, der mister balancen, når de for eksempel skal af og på cyklen, kører uden om noget eller rammer kantstenen. Mange af de uheld og skader kan undgås, hvis seniorcyklisterne vælger en cykel med lav indstigning, siger Tina Valter Olsen, seniorprojektleder i Rådet for Sikker Trafik.
Læs mere

Næsekorrektion uden kirurgi

Mindre skævheder på næseryg og næsetip kan i mange tilfælde korrigeres med ikke-permanente fillers. Juvéderm er et sortiment af ansigtsfillers med hyaluronsyre. Gelen injiceres under huden med en ultratynd nål. Gelen udfylder ujævnheder og tilfører diskret volumen. Maria Dam Kosmetisk Klinik tilbyder denne behandling i klinikken.
Læs mere
Næsekorrektion uden kirurgi

Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk

MailPoet