roskilde-large

I Roskilde går det godt

Det var med stor gensynsglæde da Erhvervsforum Roskilde onsdag d. 8. september, i godt samarbejde med Roskilde Kommune og Roskilde Oplysningsforbund, kunne afholde sommertræf; en lettere forsinket udgave af det årlige nytårstræf, der måtte udskydes grundet coronarestriktionerne.

Læs mere
I Roskilde går det godt

Fald på over 30 procent i antallet af konkurser

Hele 32 procent er antallet af konkurser faldet i august 2021 sammenlignet med august 2020. Dermed fortsætter erhvervslivet de seneste måneders gode takter. Dermed er der fortsat ingen tegn på en konkursbølge, men spørgsmålet er, om snebolden bliver skubbet større foran os?

Læs mere
August: Fald på over 30 procent i antallet af konkurser

Genåbningsfest hos City Bowling

Siden Danmark blev lukket ned i marts 2020, har det ikke været nemt at være en del af kulturlivet – herunder at drive bowlinghal. Det har City Bowling i Roskilde også mærket, men nu er de endelig ved at være tilbage til normalen. Og det skal naturligvis fejres, så derfor holdes genåbningsfest for alle de savnede gæster, som i hele september får 50% rabat på baneleje mellem søndag og torsdag.

Læs mere
Genåbningsfest hos City Bowling

Kør gratis med bus lørdag 18. september

Klimadag: Kør gratis med bus lørdag 18. september
For at sætte fokus på, at det er klimavenligt at rejse sammen frem for hver for sig, afholder Movia og 18 kommuner klimadag lørdag 18. september 2021, hvor man kan køre gratis med bussen på en lang række udvalgte buslinjer. I Roskilde er disse linjer gratis: 201A, 202A, 203, 204, 205, 206, 212

Læs mere

Claus Hempler på Gimle

Kom med på Gimle, når prisvindende Claus Hempler sammen med sit band spiller sine danske sange på deres efterårstour.

Læs mere
Claus Hempler på Gimle

Drew Sycamore på Gimle - UDSOLGT

Drew Sycamore på Gimle - UDSOLGT
2020 blev på mange måder et uforglemmeligt år, men for Drew Sycamore var det også året, hvor hun brød igennem og scorede to No. 1 hits med “Take It Back” og “I Wanna be Dancing”, der begge har ligget på airplaycharten i flere måneder, og stadig gør!

Læs mere

Debat på RUC om den kollektive transport

Passagerpulsen har i løbet af foråret 2021 oprettet passagerråd i alle landets regioner med det formål at styrke passagerernes stemme i den lokale kollektive transport og offentlige debat. Hvert råd mødes 4 gange om året og er vært for en årlig konference. I år laver rådet paneldebatter op til kommunal- og regionsvalget d. 16 november. Passagerråd Sjællands paneldebat er det femte i rækken, og afholdes d. 28. september. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Læs mere
Debat på RUC om den kollektive transport

Nye dokumentationskrav forsinker renoveringen af Østbanen

Nye dokumentationskrav forsinker renoveringen af Østbanen
Movias lokalbaneselskab, Lokaltog, er i gang med at forberede renoveringen af Østbanen mellem Køge, Faxe og Stevns. Som led i forberedelsen skal Miljøstyrelsen beslutte, om projektet kræver en egentlig VVM-høring først. I forlængelse af Amager Fælled-sagen er Lokaltog blevet bedt om yderligere oplysninger om projektets miljøpåvirkninger og varslet længere sagsbehandlingstid. Det forsinker tidsplanen for renoveringen af Østbanen og dermed projektets færdiggørelse til andet halvår 2023.

Læs mere

Velkommen til Dorte

Pernille Damgaard Optik har haft travlt henover sommeren. Der har været håndværkere i butikken, der er kommet fede nyheder væltende ind, og så har de fået en ny pige i 'klassen'.

Læs mere
Velkommen til Dorte

Garanti for tørvejr - og flødeis til publikum

Paolo Nani er tilbage i Roskilde med sin fantastiske familieforestilling! Oprindeligt var det planlagt, at MAGISKE JEKYLL – I FARS FODSPOR skulle have spillet på Stændertorvet, men som den eneste af Roskilde Teaters 7 gadeteaterforestillinger i juli og august måtte de aflyse på grund af regnvejr. Nu kommer Paolo Nani stærkt tilbage og opfører i stedet forestillingen i Hal 7 på Musicon (lige ved siden af Rockmuseet).

Læs mere
Garanti for tørvejr  - og flødeis til publikum

Der sker en masse i Roskilde igen
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt