roskilde-large

Roskilde Kommune: Folkeskolerne får friere rammer

Skoletaskerne er igen fundet frem efter et anderledes skoleår, og eleverne er vendt tilbage til skolerne i Roskilde Kommune efter sommerferien. Selvom hverdagen på skolerne igen er ved at være tilbage ved det normale, så byder det nye skoleår på mere frie rammer for skolerne.

Læs mere
Roskilde Kommune: Folkeskolerne får friere rammer

Roskilde Teater præsenterer CARMEN i humoristisk fortolkning

Roskilde Teater præsenterer CARMEN i humoristisk fortolkning
Roskilde Teater byder velkommen til sæson 2021-22 med George Bizets kendte og elskede opera CARMEN i en anderledes fortolkning. Det sker den 14. september.

Læs mere

Røde Kors lancerer Råstof

Med Råstof ønsker Røde Kors at gøre det nemmere for iværksættere, designere og virksomheder at satse på cirkulære produktionsformer. Initiativet skal være grundlaget for at langt mere tekstil indgår i produktionskredsløbet igen i form af nye varer lavet af genbrugstekstil.

Læs mere
Røde Kors lancerer Råstof

Efteråret hos Gimle

Kravet om coronapas til kulturelle begivenheder er ophævet den 1. september. Det markerer enden på restriktioner for koncerter, spillesteder og festivaler og betyder, at Gimle er tilbage, som du kender det, med fuld kapacitet og stående koncerter.

Læs mere
Efteråret hos Gimle

The Electric Bob Dylan Project

The Electric Bob Dylan Project på Gimle
Der er næppe nogen enkeltperson, der har haft større betydning for nyere kultur- og musikhistorie end musikeren og sangskriveren Bob Dylan. I 2021 fylder han 80 år, og det skal fejres med et brag af en hyldestkoncert.

Læs mere

Geo

Komikeren Geo tager sin succesfulde podcast Kan Man Tilgive en Psykopat et skridt videre, når han i 2021 drager på turné med sit nye onemanshow Søn af en Psykopat, hvor den jyske komiker med et humoristisk tvist endnu engang vender tabubelagte emner.

Læs mere
Geo på Gimle

Uffe Lorenzen og Lydsyn

Kom med når Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen sammen med sin trio, LydSyn, lægger vejen forbi Gimle på deres efterårsturné.

Læs mere
Uffe Lorenzen og Lydsyn på Gimle

Vind to billetter til Karl William

Vind to billetter til Karl William på Gimle
Fredag d. 10. september kan du opleve Karl William live, når han besøger Gimle på sin efterårstour. Han er bl.a. manden bag musiske delikatesser som "Om Igen" og "Blind Igen", og han slog i 2017 også sin karakteristiske lyd fast i musikprogrammet "Toppen af Poppen".

Læs mere

Næste uge står i naturens tegn

Næste uge står i naturens tegn
Besøg udstillingen 'Vores vilde vidunderlige natur' og kom til Naturens Dag. Fredag den 10. september kl. 9-11 i Folkeparken åbner vi DR's fotoudstilling 'Vores vilde vidunderlige natur'.

Læs mere

Alzheimerforeningen mangler indsamlere i Roskilde

Selvom coronanedlukningen ser ud til at have toppet, lever tusindvis af demensramte familier med senfølgerne af nedlukningen, der blandt andet betød at flere aktivitets- og behandlingstilbud i perioder lukkede ned. Lørdag den 25. september samler Alzheimerforeningen ind til de mange tusinde demensramte familier i Danmark. Behovet for støtte er større end nogensinde, men organisationen mangler indsamlere.

Læs mere
Alzheimerforeningen mangler indsamlere i Roskilde

RO:KOST Madfestival - 8 år og større end nogensinde

Når RO:KOST Madfestival endnu engang indtager Roskilde by i uge 41, bliver det for ottende år i træk, og i et større omfang end nogensinde før. Festivalen udvider i år med 30 %, og er klar til at præsentere årets deltagende restauranter, heriblandt en række nytilkomne.

Læs mere
RO:KOST Madfestival - 8 år og større end nogensinde

2 små mirakler til under en 50’er

2 små mirakler til under en 50’er
Jagten på den sikre hverdagsvin kan være en udfordring - den skal smage godt og være let drikkelig. Den skal kunne drikkes både til mad og uden mad – og passe til stort set al slags mad. Disse vine har Holte Vinlager Roskilde mange af, og her giver de dig to af deres bedste anbefalinger.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde igen
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt