roskilde-large

Oplev Toscas bøn med udsigt til Domkirken

Fire dygtige og alsidige operasangere, en pianist og en konferencier fra Det Kongelige Teater medvirker ved året udgave af Opera i Roskilde søndag den 1. august i Palægården. Ifølge Lars Olsens, formand for Roskilde Teater, tegner programmet for operakoncerten lovende og er samtidigt uhyre aktuelt.

Læs mere
Oplev Toscas bøn med udsigt til Domkirken

Gå på troldejagt!

Gå på troldejagt!
Dit Roskilde fandt frem til Runde Rie, og det var der andre der også havde gjort. Vi snød lidt på vejen og fik en vejvisning af en mor, der havde været der tidligere. Det krævede dog at vi klatrede NED af en meget stejl skråning. 

Læs mere

Ændrede tider på Sjælland

Fra mandag den 2. august til og med søndag den 3. oktober kører InterCity- og InterCityLyn-tog efter ændrede tider på Sjælland, mens Regionaltoget til/fra Slagelse kun kører mellem København og Sorø.¨Det betyder, at du vil opleve længere rejsetid i perioden.

Læs mere
Ændrede tider på Sjælland

Med skib til dødsriget

Med skib til dødsriget
På et højdedrag i Gl. Lejre nær Lejre Å kan du finde resterne af flere gamle skibssætninger. De er lavet af store, spidse, ovale sten, der er sat op, så de former et skib. Ifølge sagnet fragtede skibet vores forfædre til dødsriget. Dit Roskilde havde kameraet med "ombord".

Læs mere

Flammen i Roskilde er vild i varmen

Hele sommeren spiser børn under 12 år for 49 kr. inkl. fri softice. Børn under 4 år spiser gratis. Bestil bord her.

Læs mere
Flammen i Roskilde er vild i varmen

Tyveri af dyre cykler stikker helt af

Tyveri af dyre cykler stikker helt af
Selvom antallet af cykeltyverier er faldet stødt siden 2009, er skadesudgifterne til stjålne cykler steget de seneste år. Og det skyldes, at antallet af dyre cykler, som bliver stjålet, nærmest er eksploderet inden for de seneste tre år. Til dem hører blandt andet el- og ladcykler, som ikke blot er populære hos danskerne, men også hos tyvene.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde igen
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt