roskilde-large

Rejs tilbage til en fjern fortid

I Sagnlandet Lejre kan du møde stenalderjægeren, jernalderbonden og de handlende vikinger. Kværn mel og bag brødkiks, sejl en tur i en stenalderbåd, skyd med bue og pil og udforsk livet for længe siden.

Læs mere
Rejs tilbage til en fjern fortid

Smededage

Smededage
Kom helt tæt på den komplicerede - og mystiske - smedeteknik, når smeden former de ufatteligt mange skibsnagler, der skal til for at bygge et vikingeskib. Måske kan I hjælpe ved blæsebælgen, mens I får en snak om den spændende proces at smede jern til nagler og værktøj.

Læs mere

Hvor skal du bade?

Dansk sommer er for mange lig med en dag på stranden. Med alt hvad det indebærer af is, leg, afslapning, sand mellem tæerne, sol på maven - og en tur i havet. I Region Sjælland findes 29 strande med Blå Flag, 13 strande med Badepunkt og 3 Blå Flag-havne - 45 flag i alt.

Læs mere
Hvor skal du bade?

Gimle for børn har programmet på plads

Gimle for børn har programmet på plads
Hele grundidéen bag foreningen Gimle for børn er at skabe dejlige, anderledes, spændende og udfordrende oplevelser for børn og deres voksne.

Læs mere

Cider i super kvalitet

Har du nogensinde smagt ”ægte” cider? Al respekt for supermarkedernes mainstream produkter, men der er altså kæmpe forskel på kvaliteten af cidere. Holte Vinlager Roskilde har fået nogle superlækre og meget veltillavede cidere hjem fra Italien, og de tør godt love, at der venter dig en overraskende god oplevelse! Normalt koster cider i denne kvalitet meget mere, og det er derfor lidt af et scoop du kan gøre her.

Læs mere
Cider i super kvalitet

Mandefællesskaber 60+ overdrages til Røde Kors

Mandefællesskaber 60+ overdrages til Røde Kors
Projekt Mandefællesskaber har siden 2017 været en del af Roskilde Kommunes Sundhedscenter, men efter projektets afslutning er Roskilde Kommune og Røde Kors blevet enige om, at Mandefællesskaberne fremover skal overgå og forankres i Røde Kors. Dette sker til stor glæde fra begge parter, da opgaven med netværksaktiviteter for sårbare mænd er en vigtig opgave at føre videre.

Læs mere

Roskilde Kommune: Kog drikkevandet i og omkring Ørsted

Måling af drikkevandet i forsyningsområdet til Ørsted Vandværk viser tegn på forurening. Derfor skal borgere, der modtager vand fra Ørsted Vandværk koge vandet i mindst 1 minut, inden det drikkes eller bruges til madlavning, opvask eller kaffebrygning. Det er ikke farligt at tage brusebad i vandet eller at vaske tøj. Brug af vand til eksempelvis bad og vask af små børn bør dog undgås, da de ofte får vand i munden.

Læs mere
Roskilde Kommune: Kog drikkevandet i og omkring Ørsted

Der sker en masse i Roskilde igen
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt