Vinterferieunderholdning for hele familien & kæresteparet – Roskilde Drive-in Bio åbner for deres Presale søndag d. 7 februar 2021 kl. 12.00.

Føles dagene ekstra lange for tiden? Og går du også og mangler noget at lave i din ferie? Så frygt ej! Roskilde Drive-in Bio er stolte af, at kunne præsentere det hyggeligste vinterferieunderholdning, i uge 7 og 8!

De skriver i deres seneste nyhedsbrev: VinterSjow 2021 – (Til børnefamilier – 3 til 13 år)

Oplev blandt andet
– Dans & Musik
– Sjov og Spas
– Trylleri
– Konkurrencer
– Fyrværkeri

#KunForVoksne
Oplev blandt andet
– Liveunderholdning
– Komikere fra Comedy Zoo
– Livekoncerter
– Fyrværkeri
– Danseshow

VinterSjow 2021
Keder dine børn sig også og har brug for at komme lidt ud? I vinterferien kan du komme med de tre venner Malene, Nadia og Patrick på en eventyrlig ekspedition fyldt med dans, musik, magi og fantasi!

I et 90 minutters sang og danseshow spækket med fyrværkeri, dyr fra alle verdenshjørner, eventyr, snemænd, en gigantisk krabbe, børnesange og danse kendt fra bl.a tegnefilm og YouTube, tager vennerne jer med på en festlig og farverig rejse helt op til skyerne, hvor fantasien ingen grænser kender.

Eller skal aftenen stå i voksenhyggens tegn?

#KunForVoksne
Til denne anledning har vi reserveret den blødeste og lyserødeste sky helt uden bekymringer, afbrydelser og andet støj! Programmet byder på besøg fra komik-centralen “Comedy Zoo”, i form af komikerne Dan Andersen og Anders Fjelsted, livekoncert med lokalhelten og hit-mageren Bryan Rice der har lovet at synge alle sine største hits såsom “Can’t say i’m sorry”, “No Promises”, “Still Breathing” og mange flere.
Stjernefrøet “Cry Baby” er der ikke mange der kender endnu, men med sin sikre livevokal og medfødte entertainer-gen, står han for en perlerække af fællessange med bl.a hits fra 80/90’erne blandet med en snert af sit eget materiale.

For at spare på varmen i bilerne har vi hentet 4 af de dygtigeste dansegutter hjem fra udlandet og de har lovet os, at de får Magic Mike til at ligne en omgang Bro bro brille!

Alt dette pakker vi selvfølgelig ind i et kæmpe sceneshow med danmarks bedste dansere, pyroteknik, lysshow, 25 meter catwalk, flotte kostumer og meget mere af ALT DET GODE!!!

Fyld bilen op med dem du elsker og så kan denne aften blive jeres,

PRESALE starter på søndag d. 7/2 kl. 12.00. Læs mere på hjemmesiden her.