Caseus ost og delikatesser søger en hårdtarbejdende, effektiv og serviceminded bager svarende til en fuldtidsstilling. De ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

De skriver; Arbejdets indhold består primært i at bage vores lækre voksende sortiment af CASEUS BRØD, dernæst produktion af mad ud af huset, opfyldning af varer i butikken og alt andet forefaldende arbejde som dagligt skal udføres i en travl butik, samt ekspedition af vores trofaste kunder. 

Arbejdstiden vil variere. Fri hver, søndag, mandag og hver anden lørdag.

Vi er en butik med et højt tempo, et tilsvarende højt serviceniveau og meget høje kvalitetskrav på vores faste sortiment og vores “ud af huset” egenproducerede varer. Det er derfor vigtigt, at du er meget kvalitetsbevidst og at du trives med at arbejde under pres ved lejlighedsvis stor travlhed. Til gengæld har vi et hyggeligt og familiært arbejdsmiljø, hvor vi sætter stor pris på hinanden og har en frisk og uformel omgangstone.

Til den rette ansøger vil der være mange selvstændige opgaver og udfordringer. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og glæder os til at få en ny medarbejder til vores team.

Send din ansøgning til Allan Caseus lige her; caseus.roskilde@gmail.com. Læs opslaget her.