Vi skal passe endnu bedre på hinanden. Derfor har DSB indført nye tiltag for alle tog, hvor de kører med højst halvdelen af det antal passagerer, der er plads til. Det oplyses i en pressemeddelelse. 

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Fra tirsdag d. 12. januar skal du som noget nyt også have pladsbillet til regionaltog, herunder Øresundstog. Pladskravet gælder stadig i InterCity- og InterCityLyn-tog. Pladsbilletten er gratis og kan bestilles direkte i DSB app eller på dsb.dk.

Rejser du med S-tog, har du ikke mulighed for at bestille pladsbillet. Planlæg din rejse ved hjælp af pladspaarejsen.dk og forsøg at sætte dig med et frit sæde ved siden af og ikke direkte over for dine medpassagerer.

DSB fortsætter med ekstra rengøring og opfordrer dig til at benytte albuen til at åbne dørene med og vise alment hensyn som at nyse i ærmet, spritte hænderne af jævnligt og blive hjemme, hvis du oplever symptomer på sygdom.

+ Følg med på dsb.dk/coronavirus

Del på sociale medier