Rehabilitering Roskilde søger en erfaren administrativ leder med “et rehabiliterende mindset” og med et stort overblik til deres store team på i alt 130 medarbejdere. Har du speciale i vagtplanlægning, og tror du på at en god vagtplan er med til at danne det bedste fundament for medarbejderne, så er denne stilling lige noget for dig.

Akutpleje og rehabilitering Roskilde er en ny stor fælles enhed, som i et stærkt og ambitiøst tværfagligt samarbejde skal sikre en faglig sammenhæng og et koordineret borgerforløb i overgangen fra hospital, til rehabiliteringspladser – og videre til udekørende rehabiliteringsteam (HTSH-teamet) og slutteligt til hjemmeplejen.

Akutpleje og rehabilitering Roskilde består af et rehabiliteringscenter med 42 rehabiliteringspladser, et udekørende rehabiliteringsteam, et akutteam og et palliativt team.

Sammen er de et stort fagligt engageret team bestående af sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, diætist, neuropsykolog og farmakonom.

De bor tæt sammen i helt nye lækre rammer på Hyrdehøj.

Ansøgningsfrist d. 18. december 2020.

Læs hele stillingsopslaget her

Foto: ABW