På trods af situationens alvor, er Holte Vinlager Roskilde glade for at kunne holde deres butik åbne mellem jul og nytår. Det har ikke været helt nemt at gennemskue hvilke butikker som er omfattet af regeringens nye restriktioner, men nu er det 100% sikkert at de får lov at holde åbent. Det er de naturligvis rigtig glade for, da det betyder at de kan byde dig velkommen i butikken efter jul.

Du kan være sikker på at alle deres medarbejdere overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd, ligesom du i alle deres butikker har adgang til håndsprit eller vand og sæbe. Og har du glemt mundbind, når du besøger en af deres butikker, får du et udleveret ved indgangen.

Hvis du planlægger at købe din jule- eller nytårsvin i butikken, så vil de opfordre dig til at komme alene – på den måde sikrer I jer i fællesskab, at myndighedernes anbefalinger overholdes.

Du kan naturligvis også handle din vin på deres hjemmeside. Er vinen betalt på forhånd, sætter de den gerne udenfor døren, hvis du ikke er hjemme eller ikke ønsker kontakt. Har du i øvrigt spørgsmål eller er i tvivl om noget, så send dem en mail eller ring – de finder altid en løsning! De har selvfølgelig åbent frem til og med den 23 december 2020 som de plejer.

Klik dig videre her.