I mere end et halvt årti har sangeren Alex Vargas stået som en artist af en helt særlig musisk støbning med gennemslagskraft.

Man kan ikke påstå̊, at Alex Vargas har hvilet på laurbærrene eller skruet ned for ambitionsniveauet siden sit gennembrud og titlen som ’Årets Danske Solist’ ved Danish Music Awards i 2016. Den produktive musiker har både turneret i ind- og udland med sin indlevende liveshows.

Siden gennembruddet med sangene ”Solid Ground” og ”Shackled Up” fra debuten ”Giving Up The Ghost” har han med sin sjældent sete kunstneriske udstråling og tryllebindende stemme imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst en stødt stigende fanbase af trofaste koncertgængere.

Den danske sanger gik på kort tid fra at spille udsolgte koncerter på små̊ Københavnske spillesteder til at fylde skovbunden på Smukfest foran mere end 20.000 festivalgængere og Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul.

Fokus i 2019 har været på at udforske EGO’et på udgivelserne af tre EP’er, nemlig ’superEGO’, ’EGOtrip’ og ’EGOmanic’. EGO-projektet kulminerede i to udsolgte forestillinger, hvor Alex Vargas kunne opleves i helt unikke rammer.

Alex Vargas er i november på en landsdækkende efterårstour, hvor han lægger vejen forbi seks af landets største byer. Og med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows er én ting sikkert: Han er en artist, der skal opleves live!

TID: Fredag d. 20. november 2020 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Roskilde Kongrescenter
PRIS: 350 kr., 365 kr. i døren.

Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto