Der pustes nyt liv i det over 125 år gamle forsamlingshus i Ramsømagle, når det d. 1/1 2021 overtages af de to lokale kokke Morten og Morten, der sammen udgør MMFOOD. Ambitionen er at bevare husets liv og sjæl, og samtidig sætte stedet på den kulinariske scene, gennem ny-nordisk mad, med fokus på æstetik og råvarer.

MMFOOD er et cateringfirma, bestående af kokkene Morten Kronborg og Morten Dybro Jakobsen, og heraf kommer navnet MMFOOD. Firmaet har eksisteret i et år, og er i løbet af denne tid blevet taget så godt imod, at de nu udvider deres forretning: ”Vi har oplevet en stor efterspørgsel på ”hele pakken”, altså at vi ikke kun udbyder catering, men også ligger hus til arrangementet. Derfor slår vi nu dørene op i forsamlingshuset,” fortæller Morten Kronborg, medejer af MMFOOD.

En invitation til Roskildes aktører
Indtil videre har MMFOOD tilbudt frokost og catering til virksomheder og arrangementer såsom barnedåbe, konfirmationer, bryllupper og meget mere. Samtidig tilbyder de ’fine dining’, hvor de kommer ud til private hjem og kokkerer. Det nye forsamlingshus kommer til at blive et sted for alle disse arrangementer, men også meget mere, og derfor inviterer de Roskildes aktører, både i form af virksomheder, foreninger og privatpersoner ind:

”Det er jo et sted med tradition for at afholde arrangementer som koncerter, banko og meget mere. Vi kommer ikke selv til at arrangere sådanne arrangementer, men vi ser meget gerne at alle aktører i Roskilde og omegn, der kunne have lyst, ser stedet som en mulighed for at afholde deres arrangementer, og samtidig få en kulinarisk oplevelse med i pakken. På den måde håber vi at kunne føre traditionen videre, og stadig huse den type begivenheder, som borgerne kender og holder af,” siger Morten Kronborg. Dette er da også allerede blevet taget godt imod, og MMFOOD har allerede modtaget flere henvendelser om at huse eksempelvis stand-up comedy.

”Vi er klar over, at et nyt og anderledes koncept måske kan skræmme nogen. Selv ser vi det kun som en positiv ting, at vi kan få lov til at introducere de vante gæster til nye og spændende smagsoplevelser. Samtidig ser vi det som en fantastisk ting at kunne få lov til at føre det gamle, kulturrige forsamlingshus videre,” fortæller Morten Dybro Jakobsen, medejer af MMFOOD.

Pressefoto
Del på sociale medier