Bager søges til Roskildes førende Oste og Delikatessebutik.  De søger en hårdtarbejdende, effektiv og serviceminded bager i et barselsvikariat i foreløbig 12 måneder, timetallet vil variere fra uge til uge, svarende til en fuldtidsstilling. De ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdets indhold består primært i at bage deres lækre voksende sortiment af brød, dernæst produktion af mad ud af huset, opfyldning af varer i butikken og alt andet forefaldende arbejde som dagligt skal udføres i en travl butik, samt ekspedition af deres trofaste kunder.

Arbejdstiden vil variere og der vil forekomme morgen, aften og weekendarbejde.

De er en butik med et højt tempo, et tilsvarende højt serviceniveau og meget høje kvalitetskrav på vores faste sortiment og vores “ud af huset” egenproducerede varer. Det er derfor vigtigt, at man er meget kvalitetsbevidst og at man trives med at arbejde under pres ved lejlighedsvis stor travlhed. Til gengæld har de et hyggeligt og familiært arbejdsmiljø, hvor de sætter stor pris på hinanden og har en frisk og uformel omgangstone.

Til den rette ansøger vil der være mange selvstændige opgaver og udfordringer. De ser frem til at modtage din ansøgning og glæder sig til at få en ny medarbejder til deres team.
Send ansøgningen til Allan Caseus caseus.roskilde@gmail.com

Læs mere her 

Foto Anne Beth Witte, Dit Roskilde