Julen i år bliver på mange måder anderledes, fordi vi stadig lever med coronarestriktioner. Derfor er der specielt i år mere end nogensinde brug for at komme ud og få fælles oplevelser med familie og venner, dette skal naturligvis gøres på en forsvarlig måde. Det er lige præcis det Baldonis Julecirkus kan. Det sker torsdag d. 17. december 2020.

Baldonis julecirkus er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 10 personer, da publikum under forestillingerne sidder ned med god afstand. Det betyder kort, at der vil være mindst en meter mellem hver familie. Dette bevirker, at der vil være et begrænset antal billetter til salg til hver forestilling. Der er naturligvis sat håndsprit frem flere steder i salen og alt personale i kiosk og billetsalg arbejder med mundbind og handsker på. Publikum skal bære mundbind indtil de sidder på deres pladser i salen.

De frække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Nyd den glade julegris Anton Antonius’ frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne. Det vrimler kort sagt med glade nisser og naturligvis kommer selveste julemanden også. 

Totaloplevelsen fuldendes af vores blændende dygtige artister der sørger for, at især børnene flækker af grin og de voksne smittes helt sikkert af børnenes umiddelbare glæde over nissernes narrestreger. Det er helt sikkert, at årets julecirkus er et hit og én af de helt store oplevelser der samler familien.

Er Baldoni’s Julecirkus ikke allerede blevet en del af jeres juletradition, så er det heldigvis ikke for sent.

Læs mere her

Foto: ABW