Frontmanden fra Baby Woodrose og kultbandet Spids Nøgenhat, Uffe Lorenzen, kan opleves live med sange om rodløshed og at føle sig ensom og lost.

Når Uffe Lorenzen gæster Gimle torsdag d. 22. oktober på sin Magisk Realisme-tour, er der mulighed for at opleve sangene fra det spritnye album i nedbarberede, akustiske versioner.

Albummet hedder ’Magisk Realisme’ og er skrevet i en periode i 2019, hvor Spids Nøgenhat- og Baby Woodrose-sangeren ikke havde noget fast sted at bo, men måtte bo i en kuffert og ni forskellige steder på kort tid. Sangene er derfor skrevet i forskellige lejligheder hen over en sommer og med forskellige vinkler på København – om det så er fra Amager eller Østerbro. Meget af den rodløshed, der kommer af en sådan situation, er fanget på den kommende plade, der også handler om at leve i en storby med mange mennesker og alligevel føle sig ensom og lidt lost.

’Magisk Realisme’ er Uffe Lorenzens tredje solo plade på 4 år og i modsætning til de to første, er der tale om en rockplade denne gang. Selvom de nye sange vil blive fremført akustisk på Gimle, så har Lorenzen savnet at lave et rockalbum. Noget af det nye materiale lyder som Baby Woodrose på dansk, mens andet leder tankerne hen på Spids Nøgenhat. Ikke mindst den obligatoriske coverversion, der denne gang er Tornerose oprindeligt indspillet af Trille i 1973. En sang som bragte megen glæde, da Uffe Lorenzen spillede den på den foregående turné. Derudover er der også et par overraskelser, der går i en helt anden retning.

Support: Aftenen begynder med et sæt fra de Roskilde-lokale Morgan Helltown & The Lost Cause, der er et nyt folk/country-band bestående af Morten Krogh (tidligere Workers in Songs) og Rasmus Christian Larsen (Alabama Black Snakes og Remains). Tomandsbandet dyrker et enkelt lydbillede i det intime rum, der opstår, når de to kammerater mødes for at drikke bajere, spille guitar og skrive sange om kampen mellem lys og mørke, druk og tømmermænd, ulykker og kærlighed og om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

TID: Torsdag d. 22. oktober 2020, kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Tanken, Gimle
PRIS: 195 kr. i forslag, 210 kr. i døren.
Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto