Roskilde Kommunes Klimapris er en pris, der gives til én eller flere virksomheder, som har gjort en særlig indsats for omstilling til grøn og bæredygtig produktion og har lokal forankring. Alle kan nominere kandidater til Klimaprisen. 

Der er afsat 50.000 kr. til Roskilde Kommunes Klimapris i 2020 – og vinderne får et diplom samt æren af at donere midlerne til et velgørende grønt formål efter eget valg.

Kriterier
Roskilde Kommunes Klimapris er en pris, der gives til én eller flere virksomheder. Kandidater til Klimaprisen skal have gjort en særlig indsats for omstilling til grøn og bæredygtig produktion og have lokal forankring i Roskilde Kommune.

Hvem kan nominere?
Alle kan nominere kandidater til Klimaprisen.

Hvad skal nomineringen indeholde?
Ved nomineringen skal der vedlægges en sides begrundelse for, hvordan kandidaterne opfylder kriterierne samt kontaktoplysninger på den der nominerer.

Frist for nominering
Nomineringen skal være Roskilde Kommune i hænde senest den 23. oktober 2020.

Yderligere oplysninger kan fås hos specialkonsulent Trine K. Sørensen.

Roskilde Kommune forbeholder sig ret til at indhente yderligere oplysninger om de nominerede kandidater, efter at fristen er udløbet.

Dommerkomite
Vinderen(erne) bliver udpeget af Roskilde Kommunes Klimaråd.

Overrækkelse og præmie
Klimaprisen overrækkes på CORO’s Co-Conference 20. november 2020. Vinderen(erne) får et diplom samt æren af at donere midlerne til et velgørende grønt formål efter eget valg.

Læs mere her

Foto: ABW