VisitFjordlandets stemningsfulde film “Let the saga begin” er fra 1. oktober med i opløbet om at blive verdens bedste turistfilm i 2020. I perioden den 1.-25. oktober har alle nemlig mulighed for at afgive deres personlige stemmen til filmen.

Det er den internationale turistfilmsfestival CIFFT i Wien (International Committee of Tourism Film Festivals) der har udvalgt 31 film fra hele verden og VisitFjordlandet er blevet udvalgt som den eneste nominerede fra Danmark til at være med i konkurrencen.

Alle kan stemme
En dygtig jury har således allerede udpeget de 31 bedste turistfilm, og nu skal vinderen findes på demokratisk vis, for konkurrencen foregår nemlig via afstemning frem til 25. oktober, hvorefter vinderen annonceres. Hvem titlen skal gå til afgøres altså udelukkende af folket og man kan afgive sin stemme her: https://www.cifft.com/film/fjordlandet-let-the-saga-begin/

Direktør i VisitFjordlandet, Thomas Mahler, fortæller:
“Jeg er selvfølgelig super stolt over, at vores film “Let the saga begin” er blevet nomineret og håber, at folk vil gå ind og stemme på den. Det er en superfed følelse, at VisitFjordlandet kan sætte Danmark på landkortet i konkurrencen.
Vi lægger rigtig meget arbejde i vores film og videoer, så det er dejligt med international anerkendelse og opmærksomhed og bare det, at blive nomineret er kæmpe stort.”

(CIFFT) Den Internationale komité for Filmfestivaler for Turisme blev oprettet i 1989 i Wien for at anerkende, belønne og fejre ekspertise inden for Travel Video Marketing-branchen.

CIFFT er den mest prestigefyldte pris- og anerkendelsesinitiativ inden for Travel Video Marketing Industry. Grand Prix CIFFT Circuit er med 18 festivalmedlemmer en eksklusiv konkurrence for rejsemarkedet, der spænder over 16 lande og 18 byer og verdens bedste turistfilm vi blive udvalgt af et panel af internationale jurymedlemmer

Pressefoto