Da udviklingen i coronasituationen gjorde det klart, at alle koncerter på Gimle i september og oktober skulle foregå siddende, så det ud til, at koncerten med Red Warszawa hang i en tynd tråd. Kultbandets koncerter er nemlig kendt for masser af fysisk kontakt mellem band og publikum og ekstrem høj og gakket energi.

Men i en ny virkelighed kan det usandsynlige åbenbart hurtigt blive til new normal. Red Warszawa indtager Gimle på fredag med en oplevelse, der bliver i den noget mere rolige ende af skalaen.

Selv præsenterer bandet showet sådan:

Nu er den her: Red Warszawa – The Acoustic Corona Dreams.
Den intime Red Warszawa-oplevelse, du aldrig har prøvet før, og ikke vidste, du manglede i dit liv. Måske involverer det akustisk guitar, måske involverer det lejrbål, men en ting er sikkert: Det bliver tæt (med afstand), det bliver vådt (uden, at vi må dryppe og sprøjte på hinanden) og der vil være nøgenhed (men helt uden berøring). Så glæd dig til, når Gimle og Red Warszawa præsenterer: The Acoustic Corona Dreams.

Dresscode: wellness

Inden Red Warszawa går på, spiller bandet Tease The Demon opvarmning. Bandet er det nyeste skud på stammen på den danske metalscene og er inspireret af genrene thrash og melodisk død. Publikum kan se frem til smadder fra øverste hylde.

TID: fredag, d. 18. september 2020 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00.
STED: Tanken på Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde
PRIS: 155 kr. i forsalg, 160 kr. i døren.
Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto