To testbiler har sommeren over testet borgere og turister uden symptomer på corona i regionens ferieområder. De biler rykker i dag til Aarhus-området. Det er fortsat muligt at blive testet på en af regionens andre lokationer under Testcenter Danmark. Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Aarhus og opland er i øjeblikket et af de steder i Danmark, der er hårdest ramt af coronavirus. Region Sjælland har derfor i dag sendt to biler til Region Midtjylland for at hjælpe med at teste endnu flere for corona i og omkring Aarhus.

Stopper testning i ferieområder i en periode
Bilerne i Region Sjælland har været brugt til at teste borgere uden symptomer på corona i regionens ferieområder, og bilerne drager nu mod vest for at hjælpe til i Aarhus og omegn. Derfor vil bilerne i en periode ikke være at finde i Marielyst, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Karrebæksminde og Stege.

Region Sjælland har foreløbigt stillet bilerne til rådighed i denne uge og vil melde ud, når bilerne igen er at finde i Region Sjælland. Indtil da kan regionens borgere fortsat blive testet følgende steder, hvis de ikke har symptomer på corona:

Næstved
Roskilde
Maribo
Ringsted
Solrød
Greve
Kalundborg
Køge
Rødbyhavn
Gedser (Ved ankomst til Danmark)

Overblikket over Testcenter Danmarks teststeder, åbningstider og bestilling af tid til test findes på www.coronaprover.dk og på www.coronaprover.dk 

Har du symptomer på corona, skal du kontakte din egen læge eller lægevagten og få en henvisning til test på et af regionens sygehuse i Roskilde, Slagelse, Holbæk eller Nykøbing Falster.