Onsdag den 19. august inviterer Hyrdehøj Apotek til gratis høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist. Til arrangementet kan du også høre mere om en ny service – Remote Care, som gør det muligt at få høreapparatet finjusteret hjemmefra – samt det nye genopladelige høreapparat Moment fra danske WIDEX. Det oplyses i en pressemeddelse fra Din Hørespecialist.

Med den nye MOMENT-serie fra danske WIDEX kan høreapparatsbrugere for første gang slippe for den kunstige, metalliske lyd, som mange ellers oplever. Foto: PR.

I samarbejde med Din Hørespecialist inviterer Hyrdehøj Apotek til en gratis høreprøve onsdag den 19. august. Ved samme lejlighed kan man høre mere om Remote Care, der er en ny service, som giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. Teknikken, der netop er lanceret i Din Hørespecialist i Roskilde, har været i støbeskeen gennem længere tid, men er blevet fremskyndet på grund af COVID-19.

Mange danskere prøver i øjeblikket at begrænse den fysiske kontakt, og det har ifølge Vicky Nielsen, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Roskilde, holdt mange borgere fra tilstrækkelig hjælp med høreapparatet. I den forbindelse er Remote Care særligt praktisk, fordi hørespecialisten kan justere høreapparatet nøjagtigt efter brugerens behov, mens brugeren sidder med høreapparatet på hjemme hos dem selv. Hun opfordrer derfor også alle interesserede til at komme på apoteket den 19. august.

Ny teknologi giver den mest naturlige lytteoplevelse.
Samtidig med lanceringen af Remote Care introduceres den nye MOMENT-serie fra danske WIDEX hos Din Hørespecialist i Roskilde. Hidtil har brugere af høreapparater måtte acceptere, at uanset hvor godt et høreapparat er, vil det altid lyde som et høreapparat, men med MOMENT er lydforsinkelsen hele 10-12 gange mindre i forhold til de bedste produkter på markedet. Det gør, at man for første gang nogensinde kommer den kunstige, metalliske lyd, som mange brugere ellers oplever, til livs.

Mange brugere oplever ifølge Vicky Nielsen, at lyden i deres høreapparat ikke er lige så naturtro, som de husker, fra før høretabet satte ind. Og hvis lyden opfattes som kunstig, kan det være anstrengende at vænne sig til apparatet. Udover at sikre en naturlig og nuanceret lyd byder MOMENT også på markedets mindste genopladelige høreapparat, hvilket henviser det ugentlige skift af batterier til fortiden.

Praktisk information.
Onsdag den 19. august foretages der gratis høreprøver i samarbejde med Din Hørespecialist på Hyrdehøj Apotek klokken 10.00 til 14.00. Udover at få foretaget en høreprøve kan de fremmødte få en præsentation af Remote Care samt det nye høreapparat – WIDEX MOMENT. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 23 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, http://www.dinhs.dk