I LifeClub trænes der for sundhedens og livskvalitetens skyld. Her kan du altid få individuel vejledning til at nå dine mål. Du kan træne alene, eller du kan deltage på et motionshold, som passer til dit niveau.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Vil du løfte vægte eller danse latin? Mulighederne er mange hos LifeClub, der tilbyder træningsprogrammer til enhver smag. Blandt medlemmerne er både kvinder og mænd, unge og gamle, rutinerede sportsudøvere og folk, som aldrig har trænet før.

Mere end motion.
LifeClub vil gerne hjælpe flere i gang med en sundere livsstil, herunder motion og bevægelse – og deres fitnesscentre har både faciliteterne og kompetencerne til det. Foruden de faste instruktører har LifeClub en tilknyttet fysioterapeut, en ernæringsvejleder og en personlig træner, som det er muligt at bestille tid hos.

Hvis du vil være medlem, skal du blot møde op i åbningstiden. Vil du vide mere, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside lige her. Så er du allerede godt på vej. 

 

Del på sociale medier