Merch Fabrikken, Penselstrøget 12, har en enkel mission: at give danskerne et sted at købe band-merchandise uden at skulle forbi de store udenlandske butikker. Derudover har de også en fed afdeling med skateboards samt alverdens udstyr hertil.  

I den fede butik, som netop er blevet udvidet til dobbelt størrelse, bliver du mødt af en smilende indehaver, Dennis, som står klar til at give dig råd og vejledning om alt i butikken – uanset om det handler om musik, skateboards, skate clothing, løbehjul, tilbehør, sko eller de mange fede hoodies, caps og meget, meget mere! Du kan bruge rigtig lang tid her, for der er masser af sager, som kan friste. Derudover står Dennis også klar til at hjælpe med dit board, rep. af løbehjul og meget mere. 

Derudover vil butikken rigtig gerne ud til dem som er vilde med musik, og derfor deltages der også gerne på festivaler, koncerter og markeder. Du kan bl.a. se mere i event-kalender på www.merchfabrikken.dk. 

Dit Roskilde var en tur forbi og fik en lille snak med indehaveren, Dennis Andersen. Se billederne her.  Du kan følge dem på Facebookside lige her eller læse mere på hjemmesiden her.