Som den anden af fem forestillinger i juli måned præsenterer Roskilde Teater i samarbejde med Roskilde Kommune onsdag den 8 juli kl. 16 gadeteaterforestillingen TO MAND OG EN PLANKE med Don Gnu.

Med selvironi og glimt i øjet hylder vi fænomenet mænd i sandaler og retten til at være sig selv. De elskede karakterer DON og GNU kæmper med og mod hinanden om at få planken på plads! En pop-up forestilling fyldt med masser af rå fysik, skæve stunts, jack-ass styrkeprøver, tå-krummende pinligheder og yderst charmerende mænd i sandaler!

TO MAND OG EN PLANKE er en del af den Reumert-nominerede trilogi MÆND I SANDALER.

Don Gnu var desuden i 2018 nomineret til Årets Reumert i kategorien Årets Danseforestilling for produktionen HUMAN IN BALANCE, som i november 2020 kan opleves i Lynghøj Teatersal.

Gratis adgang.

Roskilde Teater følger alle Corona-anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne. Hold afstand. Spille- og publikumsområdet vil være afspærret. Der er begrænset antal siddepladser, så tag gerne en klapstol eller lignende med!

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: Onsdag den 8. juli 2020 kl. 16.00
Medvirkende: Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Varighed: 35 – 60 minutter
Producent: Don Gnu

Det samlede program for gadeteater i juli måned ser således ud:
• Onsdag d. 1. juli: CameliaOrchestra med Teater Glimt
• Onsdag d. 8. juli: To mand og en planke med Don Gnu
• Onsdag d. 15. juli: Kejserens nye klæder med Teater Fyren og Flammen
• Onsdag d. 22. juli: Rickshaw med Dansk Rakkerpak
• Onsdag d. 29. juli: Les Frères Troubouch (FR), – præsenteres i samarbejde med Helsingør internationale gadeteaterfestival
Kom og oplev gadeteater i verdensklasse hver onsdag i juli måned kl. 16.00 på Stændertorvet i Roskilde.