Den ultimative forbrydelse – drabet – Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. Oplev dem når de gæster Roskilde Kongrescenter d. 10 september 2020.

Der står: Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. De har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker. 

Læs mere her og få købt din billet.

Tikko – ‎Foredrag med drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl – Roskilde – Fotograf Les Kaner

 

Del på sociale medier