Som den tredje af fem forestillinger af gadeteater i juli måned præsenterer Roskilde Teater i samarbejde med Roskilde Kommune onsdag den 15 juli 2020 kl. 16 Teater Fyren & Flammen med KEJSERENS NYE KLÆDER.

Fyren og Flammen KEJSERENS NYE KLÆDER,

For mange år siden levede en kejser, som holdt så uhyre meget af smukke nye klæder, at han gav alle sine penge ud for ret at blive pyntet. Sådan starter det vidunderlige eventyr om Kejseren, som er så fokuseret på sit eget udseende, at han slet ikke opfatter, at to svindlere er i gang med at bedrage ham og hele hoffet. Svindlerne foregiver at væve et sæt tøj, som aldrig er set magen til. Hvis man ikke kan se det, er man enten dum eller duer ikke til sit arbejde. Indtil en lille uskyldig dreng vækker alle sammen ved at sige ”Han har jo ikke noget tøj på”.

Forestillingen er en tour de force, som med megen humor jagter de forfængelige og svindlerne. Frit efter H.C. Andersen.

”Fyren og Flammens udgave af ‘Kejserens nye klæder’ fanger børnene ind med komik og medlevende publikumskontakt…” Kirsten Dahl, Teateravisen

Gratis adgang.

Roskilde Teater følger alle Corona-anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne. Hold afstand. Spille- og publikumsområdet vil være afspærret. Der er begrænset antal siddepladser, så tag gerne en klapstol eller lignende med!

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag den 15. juli 2020 kl. 16.00
Aldersgruppe: Fra 4 år og op
Medvirkende: Birger Bovin og Christian Rossil
Scenografi: Tanja Bovin
Instruktion: Henriette Rosenbeck
Varighed: 30 minutter
Producent: Teater Fyren og Flammen

Link til teatret: https://fyrenogflammen.dk/forestillingen-kejserens-nye-klaeder/