Sommeren 2020 bliver en sommer i coronaens skygge. Men musikken spiller videre i Alle Tiders Musikby med en række strøgkoncerter – selvom det har været nødvendigt at tænke i alternative løsninger, nu hvor festivaller og byparkskoncerter alle er aflyst. Det oplyser Roskilde Kommune i en pressemeddelse

Alle lørdage fra 4. juli til og med 1. august vil der være gratis strøgkoncerter i Roskilde. Faktisk starter det allerede fredag den 3. juli med to koncerter. Hver dag spiller 2-3 bands med rødder i Roskildes levende musikliv fire koncerter fire forskellige steder i bymidten.

Koncerterne bliver ikke annonceret med specifikt tid og sted, men vil foregå som musikalske sommeroverraskelser til de forbipasserende i bymidten. Det nærmeste de kommer et program er vedhæftede flyer.

Kl. 14 på Hestetorvet
Kl. 15 på Duetorvet (v/ Danske Bank/Kaffeexpressen)
Kl. 16 på Stændertorvet

Den musikalske overraskelse den 3. juli sørger trioen Suwalski/Gerup/Hvidberg (world jazz) og Domfeh & Friends (afrikansk tromme og dans) for – se vedhæftede for uddybende oplysninger. Strøgkoncerterne er arrangeret af DMF Roskilde i samarbejde med Roskilde Kommune og Alle Tiders Musikby.

Pressefoto