Set i lyset af genåbningen af landet har Roskilde Drive-in Bio valgt at lukke ned for denne omgang – MEN bare rolig – det er et på gensyn! Det oplyser de i dag på Facebook.

Roskilde Drive-in Bio

De skriver: Selvom det er en sørgelig nyhed, så har det været en kæmpe fornøjelse at få lov til at underholde jer gennem de sidste mange uger. Det er blevet til mange gode og sjove oplevelser, og vi slutter selvfølgelig med et brag af en afslutningsfest i dag, lørdag d. 6 juni til X-factor live koncert kl. 16.00.

Vi vil desuden køre programmet færdigt med film og livearrangementer, således at vi officielt lukker pr. d. 14. juni 2020. VI ER KOMMET FOR AT BLIVE og tak for den enorme opbakning! Vi kommer stærkt tilbage næste sommer 2021 på en ny adresse i Roskilde og vil fremover fungere, som det populære og omtalte Drive-in-bio-koncept med PREMIEREFILM mv.!

Hvis i allerede nu ønsker at støtte op omkring konceptet, så må i meget gerne tilgå vores hjemmeside, hvor i på forsiden kan tilmelde jer vores nyhedsbrev. Her vil nyheder omkring sommersæsonen 2021 komme ud løbende. Mange tak for al støtten til projektet, det har været en kæmpe fornøjelse.