Lækker garnbutik i udkanten af Roskilde i nye butikslokaler med rigtig god trafikforbindelse og parkeringsmuligheder for kunder fra Roskilde, men også fra omegnsbyerne Ringsted, Holbæk, Køge og Næstved.

Med deres nye showroom/butik i Roskilde vil de nå kunder fra hele Region Sjælland med fysisk salg og garntilbud. Man kan dog stadig handle på deres hjemmeside med hurtig levering og Danmarks bedste gratis fragt-niveau.

Yarno.dk er en mindre familiedrevet virksomhed med opstart som online-butik tilbage i 2018.
I de forgangne to år har der været øget interesse for garn og håndarbejde i Danmark, som kræver et større udvalg af varer, hvorfor det har været nødvendigt at leje sig ind i større lokaler og ansætte personale.

Sortimentet består af garn til gode priser, strikkepinde og hæklenåle samt tilbehør til forskellige strikke- og hækleprojekter.

De fører p.t. følgende mærker:
• Forskellige garnkvaliteter fra Mayflower, Viking, Järbo, Sheepjes og Drops Design
• Strikkepinde fra KnitPro og Chiaogoo
• Hæklenåle fra Clover, Järbo og KnitPro
• Diverse tilbehør fra Go Handmade, Infinity Hearts, Opry og Clover

Yarno arbejder på højtryk for at have de bedste kampagner med billigt garn og stærke garn tilbud. De undersøger hele tiden markedet for hvad der er på mode og populært at strikke. Ud fra disse oplysninger køber de nye garner og farver.

Hvis du også vil spare en masse penge, kan du følge Yarno på de sociale medier og blive informeret om billigt garn og stærke garntilbud.

Yarno er netop nu ved at indrette butikslokalerne og regner med at holde åbent for kundebesøg flere gange om ugen samt afholde månedlige kunde-events i butikken.