På et af de seneste pressemøder blev ét af flere krav stillet fra statsministeren i forbindelse med genåbningen af institutioner & skoler, og heraf lød det bl.a.: “Børn og voksne skal være ude så meget, det overhovedet kan lade sig gøre”. I stedet for at anse den nyeste restriktion som en begrænsning, har de i Luksustelte forsøgt at se på det som en mulighed for at hjælpe der hvor de kan.

I forlængelse af samme pressemøde, rækker Luksustelte derfor en hånd ud til ALLE de vuggestuer, børnehaver, skoler og institutioner, som kunne have behov for at udvide deres traditionelle lokaler til faglige og praktiske udendørs rum.

PR-Foto: Luksustelte

Hos Luksustelte tilbyder de unikke teltløsninger, og virksomheden kan supplere med fleksible løsninger, som kan placeres afhængig af ønske – og varieres ift. kapacitetsbehov. Teltløsningerne kan være medskabende til mere praktiske udendørs rum, og samtidig kan rammerne være med til at kreere en større overskuelighed og bedre logistik i en ellers presset tid – og samtidig medvirke til en rolig atmosfære og faglig fordybelse.

“I den kommende tid vil der i høj grad være behov for at vi omtænker dagligdagens logistik i bl.a. vores daginstitutioner, og hertil er vi utrolig glade for, at vi i Luksustelte kan bidrage med at skabe unikke og praktiske rammer til udendørs rum. Vores tipier kan skabe grobund for et sjovt og læringsrigt udendørs miljø, hvor både børn og voksne kommer tættere på naturen og dens sanselige rum – hvilket vi tror bliver ekstrem vigtigt i den kommende periode omkring genåbning af vores daginstitutioner” – Peter Vilhelmsen, Ejer af Luksustelte

Som alle andre virksomheder, så oplever Luksustelte ligeså at alle bookinger bliver flyttet til senere hen på året, og heraf ser ejer Peter Vilhelmsen nu en unik mulighed for at kunne hjælpe de mange daginstitutioner, der hvor han kan. Luksustelte tilbyder derfor at skabe praktiske udendørs rum for de mange folkeskoler, vuggestuer, børnehaver etc., som nu står overfor udfordringen omkring genåbning af institutioner, i en tid hvor den nære menneskelige-kontakt er under konstant stærkt opsyn.

Han fortæller ydermere at tipierne er bygget til at være tæt på naturen, og appellerer til brug og involvering i tæt relation med naturen. Tipierne, som alle er produceret i Lapland, kan medvirke til et læringsrigt udendørs miljø, hvor både børn og voksne kommer tættere på naturen og det sanselige rum, som naturen indeholder.

Allerede nu har Peter & teamet bag været med til at hjælpe en række institutioner, og appellerer nu til at sprede budskabet til dem som arbejder indenfor institutions-sektoren – så de kan være med til at hjælpe flere steder hvor der er brug for det.

For mere information, kontakt Luksustelte v/MyMax Group, Peter Vilhelmsen på tlf. 60 22 62 26 eller send en mail her. Snoldelevvej 11, 4030 Tune. Læs mere her.