Susse og Ronni Guldbrandsen, der driver butikken Gutzag Vintage Clothing i Algade 38, sætter endnu et bæredygtigt skib i søen. Den 1. maj 2020 åbner de en tøj-bytte klub for vintage folket. 

Gutzag er i forvejen i en ualmindelig butik, en unik tidslomme og et vintage-univers, hvor man mærker suses fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, og vi har stor fokus på bæredygtighed, vi er stik imod køb og smid væk kulturen – for der skal være live i kludene. Når du køber vintage/secondhand, så køber du med hjertet. Gutzag er stil med substans.

Gutzag Swap Club åbner den 1. maj 2020 – og det er enkelt -og ligetil
Koncept: Byt dit originale vintage tøj og sko til andet spændende vintage fra 70erne, 80erne og 90erne hos Gutzag. Praktisk: Når dit tøj er blevet vurderet, får du en værdikupon på 50% af udsalgsprisen for tilsvarende varer i butikken*.

Kuponen kan du bruge som betaling/delbetaling på alt tøj og sko i butikken. Medlemskab: Medlemskab koster 390 kr. for er HELT år, hvor du kan bytte så ofte du vil! Eks. Hvis du kommer med en fin vintagekjole, tilsvarende de kjoler butikken sælger til 180 kr, så vil værdikuponen lyde på 95 kr.

Minimer tøjspild og stop overforbrug !
Du har måske tøj der fylder for meget i dit klædeskab eller tøj du er vokset fra Smid ikke dit vintage tøj ud – giv det i stedet nyt liv hos Gutzag og få kontant værdi til at handle spændende vintage i butikken. Meld dig ind og vær til at skabe et fælleskab, baseret på ærligt bæredygtighed og med passion for spændende og unikt vintagetøj.

ALLE DER MELDER SIG IND I MAJ MÅNED FOR EKSTRA 150 KR I VÆRDI TIL AT HANDLE LÆKKERT VINTAGE FOR !

Se mere her http://gutzag.com/gutzag-swap-club/ eller kontakt Ronni Guldbrandsen på tlf. 31909940