‘Persillepigen – grønt er godt til hverdagen’ foretager nye ændringer i åbningstiderne grundet COVID-19.

Der skrives således på hendes opslag: Grundet Kongerigets usikre tilstand pt har jeg foretaget følgende ændringer: Nye åbningstider er derfor Torsdag og fredag 7-18 Lørdag 7-15. Dette gælder så længe myndighederne ikke annoncerer ændringer.

I den forbindelse har jeg besluttet at tilbyde levering til alle på åbningsdagene i tidsrummet 15-18. Det gælder for Roskilde og Lejre. Varerne stilles ved døren og betaling kan ske via MobilePay.

Bestillinger over 200,- leveres gratis.
Bestillinger under 200,- tillægges 40,-

Jeg er orienteret om at Den Franske Vinhandel yder samme service, så jeg bringer gerne varer med fra dem også. Ved ønske om dette bedes De kontakte dem og orientere om aftalen. Fra i morgen tidlig er forretningen åben med følgende ændringer: Den primære forretning vil være repræsenteret udenfor, hvorfra 1-2 medarbejdere vil betjene iført handsker og sprit til alle. Derfor INGEN selvbetjening! Inde kan 2 kunder handle samtidig og vi har taget alle forholdsregler

Og lad mig slå et slag for at holde de små forretninger kørende bedst muligt – og længst muligt! Pas nu godt på hinanden. Følg med på Facebooksiden her og få opdateringerne først.

Del på sociale medier