Endelig er de lyse timer på vej, fuglekvidderen fra træerne begynder at blive endnu mere livlig, frosten er på sit sidste vers i denne omgang, og solen skinner fra en flot forårs himmel. Det er nu du skal til at plante nye blomster, træer, hække og gøre drivhuset klar til sommerens grøntsager og frugter. Det er en dejlig tid, vi går i møde. Vintertøjet skal snart pakkes helt væk, og forårsrengøringen skal til at gå i gang. Kom forår og kom sommer. En længe ventet periode.

Styrk din have endnu mere
Der er rigtig mange, der har en hæk på sin grund, men hvis den er ved at trænge til en opjustering, en finjustering, en fornyelse eller en god omgang gødning for at komme på rette kurs, kan det være en udfordrende opgave at give sig i kast med. Det kan især være svært, hvis man absolut ikke er et havemenneske. Men du må ikke tabe modet, måske det er på tide at snakke med en professionel gartner eller hække ekspert. Stort set alt i haven kan lives op igen, plantes om eller blive fornyet.

En flot have giver energi
Hvor mange gange har du ikke siddet og drømt om at få en ny have? Men lad være med at blive ved med at vente på det. En smuk have kan nemlig meget mere end at give ny og frisk energi. En smuk have er værd at blive vist frem, men den er også værdig til at slappe af i og nyde det. Hvis man ejer en knap så smuk have, hvor meget tid bruger man så i den? Start med at give dig selv nogle små opgaver, så du får en smuk have. En smuk have kan bestå af:
● Smukke blomster i forskellige farver
● Flisegange imellem bedene
● Nedslået græs
● Nymalet træværk

Når der holdes pænt og ryddeligt, har man lyst til at være der.

Nyd haven med dine gæster
Når hækken er stor, smuk og grøn, kan man med stor fordel lave et hyggehjørne ved den. Her kan du invitere dine venner og familie til en god omgang whiskysmagning. Hvis man ikke selv er den stor whiskykender, kan man med stor fordel kontakte nogle professionelle folk, der laver, sælger og er godkendt til whisky. En kold whisky er værdig til at nydes ude i det grønne på en smuk og solrig sommerdag. Find parasollen og nyd det.

Hvor mange gange har du ikke siddet og drømt om at få en ny have? Foto: ABW
Del på sociale medier