Langsomt, men sikkert går vi igen de lysere tider i møde. Dagene bliver længere og foråret nærmer sig så småt. Temperaturerne indbyder dog stadig mest til indendørs hygge i selskab med familie og venner. De klassiske vinterretter spreder duft og stemning og disse skal naturligvis nydes sammen med lækker vin!

Holte Vinlager Roskilde giver dig her en vifte af super gode vine til knivskarpe priser og tilbuddene gælder til og med søndag den 14. marts 2020.

Riesling – Schmitt Söhne.
Denne herlige og letløbende hvidvin er et super godt køb. Man behøver nemlig ikke en hedebølge for at nyde et godt glas Riesling! Læs mere her.

Anniversario 2016.
Få vine i denne prisklasse har vakt så stor begejstring som Anniversario. Det er en utrolig behagelig allroundvin der kan nydes både til og uden mad. Læs mere her.

Barbera d’Alba – 2017 Piemonte.
Denne fantastiske rødvin er blevet tildelt vinbøndernes egen guldmedalje – det sker kun når vinen er exceptionel god. Barbera når den er bedst! Læs mere her.

Moment de Plaisir Rosé – 2018 Languedoc.
Hvorfor kun drikke rosévin om sommeren? Den er dejlig frisk og frugtig i både duft og smag, og så er den meget velegnet til små lækre delikatesser. Læs mere her.

Breuers Weiss – 2018 Rheinhessen.
En yderst vellykket blanding af druerne Riesling, Silvaner og Bacchus gør denne vin til en spændende og vanedannende oplevelse. Den er tør, men stadig med en god portion frugt. Læs mere her.

Grenache Grandiose – 2018 Syd-Rhône.
Vanvittig lækker vin til prisen. I smagen er den blød og fyldig med saftig og solmoden bærfrugt. Ventoux-vin i særklasse – voilà! Læs mere her.