Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken. Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer. Til sommerens sidste Byparkskoncert kan du opleve en dobbeltkoncert med aktuelle Jada og Clara.

JADA.
Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Gimle og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Pressefoto Jada

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber sidste sommer. Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.
Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019. Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.
I dette forår spillede Jada så endelig sine første egne shows. Både Gimle og Store Vega havde været udsolgt længe og de dugfriske anmeldelser taler sit tydlige sprog. Både Soundvenue og Gaffa kvitterer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

CLARA.
Der er altid kommet lyd ud af Clara. Som lille kunne hun sjældent syne børnesange til ende, for undervejs blev de til melodier og ord, Clara selv fandt på og som blot 13-årig opdagede hendes storebror Claras store sang- og sangskrivertalent og inviterede hende til at blive forsanger i sit band. De resterende bandmedlemmer var alle i 20´erne, og Clara måtte flere gange om ugen tage alene fra hjemmet på Djursland til Århus

Clara / Fotograf Jannick Boerlum

for at øve.

Clara er én af sin generations største talenter. Allerede som 15-årig, da hun stadig gik i folkeskole, indgik Clara en kontrakt med Sony Music, der via en producer havde opdaget hendes gigantiske talent. i 2018 på Claras 18-års fødselsdag udkom hendes debutalbum “August Eighteen”. Debutalbummet samlede op på sange, som Clara havde skrevet i sine tidligste teenageår (Stop Pretending, Forgive Me & What They Say), men indeholdt også nyere sange.

Siden debutalbummet har Clara udgivet singlerne “Crazy”, “Can´t Fall Asleep” & “Legend”, der alle har været store streaming- og radiohits. Ved DMA i oktober 2019 optrådte Clara med “Crazy” og modtog ved samme lejlighed DMA-prisen for “Årets Nye Danske Navn”. Samtidig har Clara arbejdet hårdt på sit liveudtryk og har netop afsluttet en længere efterårstour, der har bragt hende rundt i hele landet og bl.a. spillede hun en totalt udsolgt koncert på Vega i København.

I marts 2020 udkommer Claras nye album.

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. Denne dobbeltkoncert er støttet af Roskilde Festival som en del af festivalens 50-års jubilæum.

PRAKTISK INFORMATION:
TID: Tirsdag d. 28. juli 2020. Musikken starter kl. 19.30
STED: Byparken, Roskilde
PRIS: Fri entré

Del på sociale medier